Hele goede eerste ervaring

Mijn allereerste ervaring met Ziengs was helemaal prima. Van bestellen tot aflevering is alles goed verlopen.

Stuk verbeterd.

Mijn eerste kennis making was niet alles. Maar de tweede was zeer goed. Heel veel aandacht. en extra service.

Prima service, alles in orde

4 paar schoenen gekocht voor mij en mij man. Wij waren er toevallig op een dag dat ze korting gaven. 1 paar voor mijn man was niet voorradig in de goede maat en werd kosteloos naar ons huisadres gestuurd. Met 1 paar van mij was ik achteraf toch niet zo blij omdat er een bontrandje langs zat. Geretourneerd in de winkel, dat was geen probleem en dezelfde dag stond het aankoopbedrag alweer op onze rekening.

Fijn personeel, goede betaalbare schoenen

De titel spreekt voor zich!

Super mooi product.

Super mooie laars. Goed geholpen door de medewerkster in de winkel bij het retourneren!

Mooie regenlaars

Moeilijk om aan te trekken. Een maal aan, een goede pasvorm.

Top zaak

Makkelijk en snel te bestellen, communicatie over de levering kan beter.

Alles verliep zoals gewenst, alleen was het niet duidelijk wanneer het pakket werd afgeleverd.

Vriendelijk personeel!

Retourkosten

Ik heb deze schoenen moeten retourneren omdat ik 39 heb besteld en 38 heb ontvangen. Dit kon ik niet aangeven bij het online retour aanmelden. Dus de rede van retournering schriftelijk meegestuurd met de retour. Helaas zijn de retourkosten wel ingehouden van het ontvangen retour bedrag. Dat vind ik beetje jammer. Verder vind ik ziengs een prima winkel. Zowel in de echte winkels als online.

goede service

In de winkel in Nijkerk heb ik deze goede ervaring opgedaan met twee vriendelijke behulpzame verkoopsters

Snel

De schoen was in de winkel in de juiste maat en kleur niet aanwezig, wel de andere kleur kunnen passen. Via de winkelmedewerker de juiste schoen besteld en betaald en binnen een paar dagen thuis bezorgd. Heldere uitleg gehad mbt onderhoud van de schoen ent evt retour/ geld terug zaken als dit van toepassing zou zijn. Gelukkig niet nodig gehad schoen past goed. Ben heel tevreden

Veel keus, snel thuis

Ziens heeft veel en je hebt het snel thuis. Wat zal ik er nog meer over zeggen? Blabla….

De bestelling wordt altijd op tijd geleverd .

kan beter

Mijn schoenen waren eerst bij een ander afleverpunt terecht gekomen. Daardoor duurde het langer voordat ik ze had. DHL heeft wel excuses aangeboden,

Snelle levering, dus helemaal goed.

Prima service, snel geleverd

Ik heb goede ervaringen met Ziengs, kwalitatief uitstekende producten.

De bestelling wordt volgens afspraak geleverd

Via de webwinkel schoenen besteld bij de winkel af laten leveren. Ze bleken helaas niet goed te passen. Ik kon ze direct weer retour doen. Erg fijn

Goede servies en je word vlot geholpen

Transaction excellente

Rapidité d'envoi, prix hors concurrence et communicationun plaisir de faire des achats chez vous, merci, bedankt

Perfecte service en kennis van zaken.

Bij het ophalen van de schoentjes ( met internet besteld)voor mijn kleinzoon in Hoofddorp was de service geweldig. De schoenen bleken te klein. Ze hadden andere schoenen in zijn maat en het advies mbt tot een te hoge wreef was perfect. Mijn kleinzoon loopt heel goed op deze schoentjes. Ook word je in Hoofddorp echt zo vriendelijk en goed geholpen.

Word altijd super goed en vriendelijk geholpen bij Ziengs Steenwijk. Daarom ook zo jammer dat jullie dat filiaal gaan sluiten.

Top kwaliteit voor een mooie prijs

Kwaliteitsschoenen van ecco voor een mooie prijs. Goedkoper dan elders.

Optimaal aankoop proces

Ik had twee maten besteld op de website en kon makkelijk een paar retourneren in de winkel. Top!

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!