Snelle en volledige levering

Zoals bij iedere levering zeer tevreden.

Vriendelijk personeel

De verkoper was niet op de hoogte van de korting, maar ik had vantevoren gegoocheld

Snelle bezorging

Alles is prima verlopen, snel en verzorgde levering. Betrouwbare website. Een aanrader!

Top webshop

Snelle bestelling, correcte levering

De omschrijving klopt met het product

Deze schoenen zitten direct goed, nergens pijn, lopen meteen lekker, geen rugklachten meer, echte wandelschoenen. Heb normaal maat 42, maar met sketchers altijd 1 maat kleiner, 41 dus. En deze schoenen lijken je voeten ook nog eens kleiner door.

Ondanks de feestdagen juist en snel bezorgd!

Precies zoals op website belooofd,volgende dag in huis.

Mijn bestelling kwam de volgende dag al. En dat net voor de Kerstdagen.

prima geregeld in de winkel

Een goede zaak

Snelle levering, ruime keus aan schoenmerken! Heel erg uitgebreid dus!

Nvt, eigenlijk altijd goed.

De schoenen waren snel geleverd en keurig verpakt. Ze waren helaas te smal dus retour gestuurd. Ook dat was eenvoudig met het bijgesloten etiket

Verkoopmedewerker heeft besteld andere dag thuis afgeleverd! Heel fijn en vriendelijk geholpen

Verkeerd geleverd

Twee paar schoenen voor m'n dochter besteld, maar in heb eerst een paar pantoffels maat 38 ontvangen.. Na mijn klacht ontving ik nog een totaal ander paar kinderschoentje.. en in een ander pakket zat wel één juiste paar. Dus 3 pakketjes ontvangen waarvan 2 verkeerd. Gedoe. Bestel nooit meer hier.

Zeer klantvriendelijk

Aardig personeel

Winkel top! online slecht!

In de winkel schoen maat 40 uitverkocht In de winkel samen met de verkoopster online besteld Eenmaal met kerst cadeau door dochterlief open gemaakt zitten er glimmende zilveren cowboy laarzen in plaats van ook op de bon vermelde zwarte cowboy laarzen Dit is dus weer een dubbele reden waarom ik online bestellen 10x niks vind

Fijne sfeer

Fijn geholpen, leuk advies en goed geslaagd

Netjes ontvangen

Keurig ontvangen.

1e ervaring niet slecht.

Ik koos paar schoenen, in doos twee verschillende kleuren. Vriendelijke verkoopster bestelde een tweede paar, werd nar mijn adres verzonden. Op tijd bezorgd. Ben teleurgesteld dat ik in een schoenenwinkel schoenen zelf moet aantrekken zonder hulp van een medewerker. Geen service.

De maat van de laarsjes was niet OK

Het was heel fijn dat ik de maat 41 (wat ik zowat altijd nodig heb) mocht inruilen voor een maatje 40. De terugbetaling verliep perfect, ik betaalde in de winkel het nieuwe paar maat 40. Dankjewel!

Ziengs doet wat het beloofd.

Groot assortiment voor ieder wat wils. Snelle reactie en snelle levering.

Bestellen,,ontvangen, en uiteindelijk je bestelling, daarvan moet ik zeggen , kan niet beter. Schoenen,die ik althans bestel heb,waren niet de goedkoopste en niet de duurste ( 71) euro. Maar altijd afwachten hoe kwaliteit is,omdat je koopt via een foto en omschrijving(oneline). Maar ben zeer tevreden, zien er goed,degelijk,stevig uit. Nu alleen moet ik ze nog goed onderzoeken hoe het loopt enz. Ze zitten in iedergeval lekker. Neem aan dat het lopen ook goed is. Dus al met al zeer tevreden

Goede ervaring

LSnel verstuurd! Goede klantenservice. Alleen schoenen moeten gecontroleerd worden voordat ze verstuurd zijn. Mijn veters waren defect.

Teleurgesteld

Aankoop gedaan met garantie van levering volgende dag , niet gebeurd dankzij de slordigste pakketjes leverancier Post.Nl De dag dat de schoenen geleverd zouden worden staan ze in afslag , dus als ze toch pas 2 dagen later geleverd worden had ik beter nog 1 dag gewacht & veel geld uitgespaard

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Fijne aankoop en goede service; op tijd bezorgd zoals beloofd, zelfs in de feestdagen drukte

Besteld bij Ziengs Groningen GM. 2 dagen en de bestelling was in de winkel, prima geholpen!

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!