Goede verkoper heel bekwaam en heel vriendelijk

Kapotte laars ontvangen

Dat is toch jammer, in de winkel pas ik een laars met een kapotte sluiting. Ik vind de laars ondanks de kapotte sluiting erg mooi en bestel deze in de winkel zodat het thuis wordt bezorgd. De verkoopster geeft ons duidelijk aan dat we natuurlijk een laars met een goede sluiting thuis zullen krijgen. Maar helaas, de laars die thuis wordt bezorgd heeft ook een kapotte sluiting (veterhaken kapot). Omdat het een waanzinnige actie was, heb ik zelf thuis de sluiting gerepareerd: veterhaken eruit gehaald, nestelringen erin geslagen. Maar het blijft toch jammer.

Verwend

Mijn bestelling kwam op tijd aan. Het pakket was netjes verpakt. De "bestellingscontrolekaart" was speciaal, en laat zien dat er extra zorg werd besteed aan de voorbereiding van mijn bestelling.

Super service

Superfijne klantenservice. Heel goed geholpen met vraag. Laarzen waren eerst niet in mijn maat maar na seintje bij weer binnen toch kunnen bestellen. Prijs van aanbieding werd moeiteloos gecompenseerd. Snelle verzending en werd goed op de hoogte gehouden.

Prima service en snelle levering

Ik had een paar Warmbat plateau schoenen besteld en die werden de volgende dag al bezorgd en daar houd ik van. En de zending is duidelijk te volgen zodat je precies weet wanneer de artikelen geleverd worden

goed product, goede prijs en uitstekende klantenservice

precies wat de titel zegt, tevreden klant hier.

heel correct en behulpzaam geholpen

zeer goed

Klantvriendelijk & betrouwbaar

Mijn bestelling werd snel en met track & trace code transparant afgewikkeld. Helaas pasten pantoffels niet goed. Retourneren ging vlot en probleemloos. Geld was binnen 48 uur teruggestort. Ben zeer tevreden over Ziengs.

Zeer klantvriendelijk geholpen. Met enorm veel geduld, ondanks dat de verkoopster alleen stond in de drukte.

Klantenservice

Totaal niet te bereiken en reageert ook niet op mijn mail

Mailinglist, aanhef. Ik ben mevrouw Van Zon, geen Dhr.

Primaservice bij retour zending

Retour sturen is goed gegaan

Mooi gamma, billijke prijzen

Besteld en gekregen wat ik betaald heb, Prima!!!!

Goede prijs, ruim assortiment, snelle levering

Goed nu

Snel geleverd en de schoenen zijn goed alleen een fel gele binnenzool in zwarte schoenen maar ja dat zie ik alleen

Het was oud en nieuw maar aflevering was veel te traag

Op 29 december in de winkel schoenen besteld. Uiteraard op die datum is enige vertraging te verwachten maar levering op 9 januari is te laat.

Uitstekend geholpen

Gezellig en kundig personeel.

Geweldige service

Na een defect aan het eerste paar schoenen dat ik gekocht heb ben ik op vriendelijke wijze geholpen aan een nieuw paar schoenen.

Snelle levering en zeer goede prijzen

Zeer mooie pantoffels van een zeer goede kwaliteit en voor een mooie prijs. Mede een zeer snelle levering

Professioneel, top!

Snelle levering kwaliteit van leveren en product!

Fijne on-line winkel. Heb al meerdere keren besteld. Ook retour sturen gaat gemakkelijk. Maar duurt wel lang voor je de bestelling ontvangt!!!

Goede begeleiding.

Nadat ik contact had opgenomen met een fysieke winkel omdat we - let op - 2 RECHTER schoenen aangeleverd kregen, werden we daar in Gouda heel goed geholpen door o.a. Niek de Geest die er alles aan gedaan heeft om mij bij te staan. Daarom deze 9! Alleen bleken de prachtige Gabor laarsjes iets te smal voor mijn voeten en heb ik bijna direct het geld teruggekregen.

Geweldige korting

Veel minder besteed.

Wat een goede service!

Online schoenen besteld. Er zat in linker schoenzool een nare bobbel wat niet fijn loopt. In winkel laten zien. De verkoopster heeft de linker schoen geruild met winkelvoorraad. Zij heeft de klacht verwerkt. Wat een goede service!

Industrieweg 34

9403 AB Assen