Zeer snelle levering

Heel positief

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel snel geleverd, goed verpakt en leuke schoenen!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooi zwarte suède laarzen besteld welke snel geleverd werden. Alleen kreeg ik geen bevestiging van mijn aankoop waardoor ik geen fijn gevoel had op een of andere manier . Uiteindelijk op dag zelf gelukkig wel een melding vanuit de koerier en dus goed afgelopen en mooie laarzen ontvangen. Mijn tip dus: stuur de klant direct een bevestiging van de bestelling!

Heel positief

De geleverde schoenen waren precies wat ik er van verwacht had. En een heel snelle levering . Ik was heelpositieg verrast.

Goede kwaliteit, snelle levering, eenvoudig retourbeleid

Goede kwaliteit, snelle levering, eenvoudig retourbeleid

Goede service. Nette zaak die goed met de prijzen zijn. En ook met leveren komen afspraak na.

Heel fijne laarsjes, lopen uitstekend, niets op aan te merken

vriendelijke dames die hun producten kennen.

Merk dat ze de taal nog aan het leren zijn, maar engels gaat goed.

het werd snel bezorgd en de kwaliteit is 100%perfect.

Het was even moeilijk om de kous aan te trekken, maar dankzij het boekje ging het goed.

Heel erg tevreden

Ik ben zo erg tevreden

Was goed

Goed geregeld

bestelling werd volgens belofte geleverd

De schoenen zijn zoals het plaatje beloofd; mooi en comfortabel

Schoenen niet geleverd

Schoenen zijn kwijtgeraakt bij postNL. Na een week wachten geen reactie vanuit jullie. Ik heb gevraagd een oplossing te bedenken aangezien ik nu mijn geld kwijt ben en geen schoenen heb. Ik moet wachten op postnl. Het zou service zijn als jullie dit ongemak op jullie nemen en of mijn geld terug storten of nieuwe schoenen sturen. Natuurlijk retour ik dan de schoenen wanneer deze zijn gevonden door postnl. Wanneer dit bij mijn bedrijf gebeurt los ik dit ALTIJD op die manier op, stukje service....jammer.

Prachtige enkellaarsjes!

Prachtige enkellaarsjes, mooie print en hak! Goed te combineren met allerlei soorten kleding, zowel chique als casual. Goede en snelle verzending.

Een warm bad bij Ziengs Hardenberg

De winkel in Hardenberg heeft niet het hele assortiment herenpantoffels op voorraad, maar geen nood deze kunnen wel via de webshop besteld worden. De medewerkster bestelde voor mij 2 paar via de webshop, en die werden de andere dag al geleverd. 1 paar vond ik niet mooi en het andere paar was helaas 1 maat te groot. Beide paren afgegeven bij de winkel in Hardenberg. De medewerkster plaatste vervolgens een nieuwe order met de juiste maat en de dag erna ontving ik de juiste Warmbad pantoffels. Dat is nog eens een warm bad Ziengs Hardenberg, geen gedoe met pakketjes inpakken en terugbrengen naar een verzamelpunt. Top service!

Laarsjes besteld

Vlotte vriendelijke bestelling. Fijne laarsjes. Ben er blij

Schoenen in verkeerde maat geleverd

Ik had maat 40 besteld, dit stond ook op de bon, maar er werd maat 41 geleverd. Deze maat stond zowel op de doos als op de schoenen. Ik vond de schoenen wel heel mooi, dus ik ga nu opnieuw bestellen, ik hoop dan de goede maat te krijgen. Verder was de levering, de verpakking en de retourservice prima!

Prima geholpen en uitstekende service.

Eenvoudig bestellen snel geleverd

Het bestellen ging gemakkelijk op de website. Het product werd snel geleverd binnen de beloofde datum.

Parfait!

C'est la troisième fois que je commande chez Ziengs et que je suis très satisfaite de mes achats. Bons produits, bons prix et envoi très rapide, le seul petit hic est que le retour est payant si on réside en Belgique; à part cela, je donne 5 étoiles à cette enseigne!!

Goede en snelle levering

Mijn schoenen vielen helaas smal uit, jammer want ze waren echt leuk!

Veel te laat geleverd

Schoenen waren in winkel zelf niet in de juiste maat aanwezig dus online besteld. Levertijd zou 2 werkdagen zijn maar schoenen kwamen uiteindelijk te laat (zaterdag besteld; donderdagavond geleverd).

Uitstekend!

Duidelijke website en volgende dag in huis. Top !

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!