Mijn schoenen paste niet teruggestuurd en bijna gelijk mn geld terug ! Superrrrrr

Snelle service in drukke tijden, maarr…

Om nou 2 euro te rekenen voor achteraf te kunnen betalen vond ik vervelend. Elders is dat gratis.

Prima geregeld

Makkelijke website dus bestellen was eenvoudig. Snelle levering. Fijn dat het redelijk eenvoudig is om mooie schoenen in een grote maat (49) te bestellen en snel te ontvangen.

Ik ben in Haarlem goed geholpen door een vriendelijke oudere dame. De schoenen werden de volgende dag geleverd zoals het stond op de site van Ziengs. Een en al complimenten. Alleen jammer dat ze weg gaan

Perfecte levering

In de winkel ben.ik.super geholpen Zeer vriendelijke medewerkster Helaas waren de schoenen te krap maar ik.kom absoluut terug

Fijne schoen

Fijne laars, valt wat smal. Lekker warm gevoerd aan de bovenkant.

Goede verspring ging

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar en snel … mooie merken

Fijn op tijd en netjes geleverd

Ik ben helemaal tevreden over de levering. . Goed verpakt en volgens afspraak.

Van a tot z goed geregeld

Verkoopster zag in winkel dat beide schoenen erg verschillend waren qua leer. Toen nieuwe besteld en keurig bezorgd conform afspraak

Nieuwe laarzen ontvangen

Na indienen van een klacht nieuwe laarzen ontvangen. De winkelmedewerker was behulpzaam, echter hebben deze laarzen hetzelfde probleem.

prima service en goede beschrijving bij het product.

Vlotte levering en bezorging

Correcte, snelle afhandeling van bestelling

De bestelling is snel en correct uitgevoerd. Personeel in winkel behulpzaam en vriendelijk

Bestellen... Meteen bevestiging Volgende dag op precies op tijd En een hele leuke goede bezorger

Snel, correct

Unieke laarsjes bij een top schoenenzaak

Grote collectie Snelle gratis levering

Geweldig laarsjes waren uitverkocht maar zodra ze weer geleverd konden kreeg ik ze binnen.GEWELDIG

Snelle en goeie levering en producten

Waardeloos

Slecht en niet klant vriendelijk geholpen

Goede service in de winkel en snelle bezorging na bestelling in de winkel

Gewoon goed

like

like。like

Mooi product op tijd bezorgd

Is goed geregeld

zeer snelle levering

Alles prima in orde

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie schoenen voor een kleine prijs!

Het eerste paar was te klein,jammer dat ik in de winkel geen grld terug kreeg. Ik moest het nieuwe paar eerst betalen en zo later geld teruggestort krijgen van het eerste paar! Echt heel onhandig

Goede snelle levering

Op de site met ruime keuze, een leuk laarsje besteld. Ook nog afgeprijsd. En de volgende dag al geleverd! Super snel.

Goed en snel

Industrieweg 34