Keurig op tijd netjes verpakt

Mooie website ,goede aanbiedingen,wat beloofd word klopt helemaal

Zeer goede service.

Prettige ervaring

Snel geleverd, snel retour, snel geld terug, vriendelijke verkoopsters

Fijn geshopt, de laarzen die ik besteld had waren uiteindelijk niet echt naar mijn zin.

Super snel

Alles opper best

Overzichtelijke site. Snel en makkelijk besteld. Retourneren is ook eenvoudig (als dit nodig was geweest) ik bestel hier zeker nog eens.

Snelle levering en mooie schoenen

De volgende dag werden de schoenen al geleverd. Het zijn mooie degelijke schoenen van Australien.

Snelle verzending

Snel verzonden en ontvangen, verder ook goed op de hoogte gehouden over de levering.

omruilen was goed en snel geregeld ivm maat

ondanks maattabel toch maat groter gepakt op basis van eigen schoenen. bleek toch 1 maat te groot. teruggestuurd en opnieuw besteld. zelfs welkomstkorting werd geregeld na een telefoontje. Top!

Helemaal tevreden

Bestelling gedaan door medewerkster in winkel Heerlen; levering aan huis correct

Snelle levering goed product

Mooi op tijd geleverd

Snel in huis na bestelling

Mooie schoenen, passen perfect, snel geleverd

Mijn dochter heeft schoenmaat 40, terwijl ze nog erg jong is. Het kinderassortiment wat tot maat 40 rijkt is echt goed. Daarnaast ook snel geleverd, goede kwaliteit, prijs gewoon normaal. Bij de volgende aanschaf kom ik zeker terug!

Snelle levering, prima verpakt

Snelle levering, duidelijke omschrijving. Keurige verpakking en mogelijkheid tot terugsturen.

Eenvoudig bestellen en vlotte levering

Eenvoudig te bestellen en de volgen dag binnen. Daarbij opgeteld een prijs die lager is dan in de winkel van Ziengs

Keurig snelle levering

Keurig en snel!

Complimenten voor de snelle en nette service

Goede schoen, snel geleverd.

Snel en geen bijkomende kosten

Prettige website, zeer snelle bezorging en kosteloos retourneren. Dat was fijn want eerste bestelling paste niet, de dag erop direct andere maat bezorgd.

Snelle en nette levering, alleen niet op de dag die ik had aangegeven, daardoor moest ik het pakketlaten bezorgen bij een afhaalpunt. Dat was minder prettig. Een onderhoudsmiddel ter compensatie?????

snelle, goede service

vlotte afhandeling bestelling, binnen 2 dagen. Prima

Zeer snelle levering. Top !

Snelle levering, mooi ingepakt !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering, geweldige laars.

Geweldige laars Panama Jack voor mijn man. Grote maat!!! Maat 47. De volgende dag al netjes bezorgd. Beter kan niet.

Alles snel en goed geregeld

Mijn schoenen waren binnen 1 dag thuis bezorgd maar helaas te klein , bij een filiaal ingeleverd en de juiste maat opnieuw besteld omdat deze niet op voorraad waren . Geen nieuwe betaling of lastige formulieren zo geregeld heel erg fijn . Dag erna nieuwe schoenen ontvangen en juiste maat na een halve dag dragen vond ik de kleur bruin toch erg licht en keek nog even op de doos , het was dus grijs . Ondanks de verkeerde kleur erg tevreden

Snelle levering, fijne schoenen

Bestellen online gaat makkelijk en de levering is vlot (ondanks decembermaand). Enkellaarsjes van Gabor zien er mooi uit en looen heerlijk. Goede aankoop!

Industrieweg 34

9403 AB Assen