Snel en goed

Snelle levering, goed verpakt en leuke aanbiedingen

het was prima in Leiden

Werd persoonlijk geholpen. Was ook niet druk, dat scheelde.

Snelle levering en mooie korting

Snelle service, goede kwaliteit

Schoenen binnen 1 dag bezorgd

Goed geregeld!

Goede service!

De bestelling werd snel geleverd en met een glimlach van de postbode. De enkellaarsjes zitten goed en prettig vooral omdat ik steunzooltjes heb. Echt een aanrader

Top, zeer snelle levering en precies naar wens

Dit bedrijf via vriendin aanbevolen gekregeb

Super service.

De goede maat werd in de winkel voor mij besteld en het paar werd drie dagen later gratis bij mij thuis bezorgd.

Super!!

Ten eerste vind ik het echt hele mooie laarzen maar wat ik nog belangrijker vind is dat de levering super is gegaan. Goed verpakt, netjes op tijd en je wordt goed op de hoogte gehouden over wanneer het verpakt is, wanneer het verzonden is en wanneer het geleverd wordt/ is. Als je laarzen of schoenen niet naar je zin zijn is het retour sturen ook heel simpel! Het was mijn eerste keer maar zeker niet de laatste keer bestellen bij Ziengs!

Vlotte levering. Topproduct

Precies wat ik ervan verwacht had

Top ervaring!

Al geruime tijd op zoek naar mooie comfortabele laarzen van goede kwaliteit met een lage hak. Ook online gezocht…maar gevonden bij Ziengs. Mijn maat moest besteld worden en ik kon deze al de volgende dag in de winkel halen. (Of thuis laten bezorgen maar daar koos ik niet voor). Vriendelijke winkelmedewerkers en ook een mooie winkel met veel keuze.

Snel antwootd

Later geleverd dan gepland.

Mijn bestelling werd later geleverd dan gepland. Eerder in de winkel al gepast, maar daar werd ik onvriendelijk behandeld door personeel.

Zowel artikel, snelheid van levering helemaal top!

Bestel- en betaalgemak helemaal top.

Snel en keurig geleverd

Op tijd, goed verpakt en mooi product

Snel en accuraat

Snelle levering, goede afhandeling financiële gedeelte

Geweldige online service!

Top snelle levering in drukke tijd, de volgende dag dus!

Ziengs, daar kom je niet voorbij!

De gekochte pantoffels zitten prima en houden je voeten heerlijk warm

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling werd snel geleverd. Deel werd nageleverd, maar ook dat was perfect geregeld.

correct

levering op tijd, goed verpakt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het enige waarover ik kritiek heb is de hoeveelheid mails, zowel van Ziengs als van de bezorger.

Mooie schoenen

Mooie Panama Jack laarzen bij Ziengs gespot. Helaas niet in mijn maat. Geen probleem de dame regelde dat mijn maat thuis werd bezorgt. Perfect geregeld, de volgende dag mijn laarzen in huis

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!