Prima schoenen voor een prettige prijs, snel geleverd

zeer tevreden

Heel goed.

Zeer snel en accuraat

Bedankt voor de goede zorgen. Om 15:00 uur besteld, volgende dag in huis.

slecht

Ik heb een mail gestuurd daarop geen reactie gekregen.

Goed geholpen

Goede service, snelle levering

Vriendelijk personeel, goede service, in winkel besteld, dag erna al geleverd

Fijne schoenen en snelle verzending

Goede prijs kwaliteitverhouding en snel in huis.

Zo snel!

Een dag besteld, volgende ochtend al bezorgd. Super snel en super easy!

Gedragen schoenen

Als je schoenen koopt verwacht je nieuwe schoenen, niet met duidelijke beschadigingen en draag sporen. De stickers, die normaal gesproken in de schoenen zitten, waarop bijvoorbeeld de maat en de fabrikagesamenstelling staat waren eruit en lagen los gescheurd in de doos. De schoenen waren aan de achterzijde ingedrukt en hadden voorop al kreukels van het buigen. Kortom slecht bekeken voor het versturen en door mij uiteraard terug gestuurd

Snelle levering en mooie sneakers

Vlotte service netjes geleverd

Volgende keer bestel ik er weer

Schoen past gelijk goed

Schoen past gelijk goed. ligt ook aan het merk.

Onacceptabel

Ik bestelde een mooi paar blauwe suède schoenen uit de collectie van FlorisvanBommel. Binnen 2 dagen had ik ze binnen, maar de teleurstelling was groot toen ik de doos opende. Ik vond het al vreemd dat het papier in de schoenendoos zo verfrommeld was. Maar de schoen waren gebruikt. Beide schoenen hadden vlekjes en op de linker schoenen zat een slijtage plek op de hak. Absurd dat Ziengs zo'n product naar een klant stuurt. Gelukkig is het retourzenden gratis, ik heb ze dezelfde dag weer teruggestuurd.

Goede service,vriendelijk personeel in Nieuwegein

Snelle levering en een mooie laarzen precies wat je verwacht.

schoenen die ik wilde kopen waren niet voorradig in de winkel, heb ze online besteld.

Schoenen die ik wilde kopen waren niet op voorraad in de winkel. Ik heb ze online besteld. Ze zijn heel snel bezorgd.

Fijne website

Het is een fijne website. Ze hebben de merken die ik graag draag. Keuze is dus zo gemaakt. Snelle levering en mocht er toch iets niet goed zijn, retourneren is ook zo geregeld!

Snelle bezorging, super service

Mijn aankoop met korting netjes in de winkel om kunnen ruilen voor een nieuwe maat!

Geen specifieke informatie over de schoen

Leuke jongensschoen in de sale besteld maar bleek niet breed genoeg, mijn zoon heeft een brede voet. Dit staat niet in de omschrijvingen van de schoenen, terwijl men dit in de winkel wel wist. Ga dus liever naar de winkel voor dit soort persoonlijk advies.

Slecht

Het was de verkeerde maat

Snel en correct geleverd.

In de winkel in Zoetermeer was de juiste maat niet aanwezig. Zaterdag besteld en maandagmorgen keurig door PostNL bezorgd. Kreeg ook nog 10% korting. Goede service en mooie schoenen.

prima service

ik had prachtige Colors of california boots in pink besteld, met korting; helaas waren deze een maatje te klein. Ik heb toen een maat groter kunnen bestellen, met verrekening van de korting, hoewel de actie net was afgelopen. Dus heel blij mee!

Geweldig..keurig geholpen..goede afhandeling echt tevreden klant

Online besteld, schoenen werden snel geleverd. Goede service bij retourneren.

Alles correct aangegeven, ook ontvangen op tijd die was aangegeven en uit ervaring wist ik dat de NB schoenen voor mijn voeten perfect zijn. Erg tevreden.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!