Tevreden over de bestelling en de levering.

Voor mij de eerste keer een bestelling bij Ziengs geplaatst. Ik ben heel tevreden over de levering maar ook over de site mbt de stappen van het bestellen.

Zeer snelle levering, alles volgens afspraak. Top service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering zelfs op zondag.

Tja

Meerdere paar schoenen besteld, helaas alles niet gekregen. 1 paar was heerlijk weer retour gegaan. Heel vreemd

Binnen een paar dagen waren mijn schoenen al binnen! Top!!

Goede foto’s van de laarsjes en snel geleverd

Nog fijner was het dat we twijfelden over de maat en we bij Ziengs Den Bosch langs konden gaan en top geholpen zijn, we twijfelden zelf over de maat, de juiste uitleg was fijn!

Goede kwaliteit van schoenen en goede service bezorging

Regelmatig bestel ik schoenen bij Ziengs Heel eenvoudig te bestellen, snelle bezorging en geen problemen bij retourneren

Uitstekende (web)shop

Zoals in de winkel ook online een ruime keuze. Goede kwaliteit schoenen.

Goede communicatie

Via de winkel schoenen besteld. De levering was wel wat vertraagd door de feestdagen. Via de chat konden ze me ook uitleggen waardoor het kwam, dus uiteindelijk keurig bezorgd. In de winkel zeiden ze de welkoms korting niet aan te kunnen nemen. Deze is via een chat bericht keurig na der hand terug gestort. Allemaal super verlopen. En mee denken personeel. En de schoenen..... die lopen heerlijk!

Prettige Service, mooi product.

De schoenen zijn erg mooi en fijne, zorgvuldig verpakt. De bestelling duurde iets langer dan was afgesproken. Contact met ze gezocht en erg vriendelijk en correct geholpen. Mooi dat dat nog bestaat!

Uitstekende prijs/kwaliteit

De regenlaarzen van fitflop waren in promotie! Snelle levering. Een beetje problemen met de ontvangen communicatie van de bezorger. Zou op woensdag al geleverd zijn, niets ontvangen, zou dan op donderdag geleverd zijn, ook niets ontvangen, uiteindelijk was het op vrijdag.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling precies zoals in de webshop en snel geleverd

Lekker om te lipen

Mooi schonen

Nog steeds niets ontvangen

Schoenen meer dan een week geleden besteld. ik heb sinds de bestelling, u gelooft het misschien niet, maar werkelijk waar, TIEN berichten van uitgestelde levering ontvangen van PostNL. Een van de berichten betrof zelfs het ophalen van de schoen in een afhaalpunt 35 km enkele reis verderop??? Nog steeds niets gezien en de berichtgeving over bezorging is nu ook gestopt. Waar zijn mijn schoenen beste Ziengs?

Geweldig!

Keurig op tijd binnen en netjes verpakt. Helaas ging het pakketje retour, maar dat is ook klant vriendelijk geregeld met formulier, geprinte antwoord nummer sticker. Dus geen retour kosten. Zak kon weer dicht met een extra plakstrip. We mochten willen dat alle bedrijven het zo hadden geregeld!

Goed geregeld

Prima geregeld. Geen op of aanmerkingen.

Levering was ook wat later

Werdt gelokt met 10 procent korting maar niet gekregen

Geweldige service

Besteld online, winkel had het klaar gelegd. Kon het zo ophalen

Alles goed geregeld

Heel goede service

Schoenen die niet bevielen teruggestuurd en kreeg geld netjes terug. Daarna nieuwe besteld en die werden heel snel bezorgd.

Mooie wandelstappers en nog chique ook!

Fijne blauwe hoge schoenen met veters en rits, die erg buigzaam lopen! Ze werden bezorgd zoals afgesproken, en nog met korting ook!

Hele goede service en geweldig personeel.

Ik ben een zeer tevreden klant van Ziengs.

Al mijn schoeisel bestel ik,meestal tot volle tevredenheid, al gedurende vele jaren bij Ziengs. Ziengs heeft een enorm assortiment, dikwijls leuke aanbiedingen en het bestelde artikel wordt supersnel geleverd.

prima, altijd erg comfortabele schoenen bij Ziengs. Lang plezier van.

Deze laarzen ook weer fijn. Zitten lekker en zien er stoer uit.

goede bediening. aardig personeel en snelle levering

goede en aardige bediening snelle levering en goede kwaliteit

Industrieweg 34

9403 AB Assen