Prima bestelproces

T ging erg makkelijk.

Een heerlijk sportief laarsje

Zit als gegoten!

Mooie schoenen, goede service

Snel geleverd en mooie schoenen

Perfecte afhandeling van bestelling

Snelle en accurate afhandeling van mijn bestelling. Kleinkind stapt er al vrolijk mee door de koude winter!

Geweldig!

Helaas waren mijn online gekochte schoenen te groot. In een winkel kon ik n kleinere maat passen, nadat ik een zeer vriendelijke en behulpzame Martijn gesproken had ( klantenservice) Ook in de winkel(Helmond) waren de dames uiterst behulpzaam. Helaas was een schoenmaat kleiner te klein en kon ik mijn schoenen niet omruilen. Tot mijn verbazing hoefde ik zelf niets te regelen. Schoenen werden retour genomen en het geld zou binnen een aantal dagen op mijn rekening teruggestort worden. Daar wacht ik nu op maar ik weet zeker dat ook dat goed gaat komen. Geweldig service. Dank je wel Ziengs!

top

mijn dochter en ik waren in de winkel. ze had kei leuke schoenen gezien, maar helaas niet in haar maat. komt de verkoper erbij top gozer, zag er netjes uit, vriendelijk, sprak super Nederlands (ook in heeeeel veel zaken niet meer) en hij hielp ons top. andere schoen zelfde model kijken of die maat paste en ja hoor! top samen online besteld degene wat we wilde en klaar.

Makkelijk te bestellen op de site. Ze waren ook snel in huis. Ben heel blij met mijn laarzen.

Het winkelpersoneel heeft niet alleen in de winkel zeer prettig geholpen met onze laarsjes, maar er ook voor gezorgd dat van de pantoffels de ontbrekende maat besteld werd en snel werd nabezorgd.

De levering was keurig op tijd

goede deal

goede deal

Prima klantvriendelijke behandeling

Op de site had ik voor mij geschikte schoenen gezien. Ik durfde die niet te bestellen, omdat ik graag eerst wilde passen. De betreffende schoenen waren er niet, dus wilde ik mijn tweede keus maar nemen. De verkoopster raadde mij dat af, ze wilde de andere bestellen, ik was niets verplicht. De volgende dag waren de schoenen er en ging ik heel tevreden naar huis.

De schoenen waren zoals beschrijving

Goed. De bestelling was op tijd

Alles ok

Verder geen opmerkingen

Prettige website en snelle en goede levering.

Online echt top! In de winkel zeer slecht.

In de winkel zo klant onvriendelijk geholpen (kan beter zeggen niet geholpen), toen maar online besteld en dat was top. Zelf toen ik moest ruilen en Black friday korting was al voorbij.

Bij retour In de winkel tegenvallende service

Ondanks dat er toch duidelijk op het retour formulier staat dat retourneren in de winkel kan...wilde de medewerkster mij doodleuk met mijn pakket naar Primera sturen om daar mn pakket per post retour te zenden naar Ziengs! Reden daarvan was dat dat voor hun handiger zou zijn ! Echt belachelijk...Dit heb ik niet gepikt. Ze had gewoon geen zin om de retourhandelingen voor mij in orde te maken. Na aandringen deed ze dit toch maar duidelijk met tegenzin, dat was duidelijk te merken, terwijl ik er gewoon recht op heb om het in de winkel te kunnen retourneren! Ook raar dat je je geld niet direct terug krijgt, maar dit na 2 dagen op je rekening wordt gestort. Ik ben effe klaar met Ziengs , vooral in Heerhugowaard. Lui volk !

Ik ben tevreden ! Snelle levering en GABOR blijft een kwaliteits product.

Plezierige ervaring!

Ik werd zeer goed en vriendelijk geholpen.

Fijne winkel...kom er al jaren.

Goed advies van vriendelijke verkoopster.

Lekker snelle service

Geweldige service en snel Kan Zalando nog wat van leren

Lopen geweldig!

Van mijn fysiotherapeut advies gekregen om stevige sport/wandelschoenen te dragen; geen memory foam of zachte voetbed ivm de knie. Deze sportschoenen voelen als een flexibele sportschoen, maar met een stevige buitenzool. Wat een mooie combi!

Service is fantastisch

Te grote maat besteld, de volgende dag alweer de juiste in huis. Snelle retour en geld terug!

Snelle levering en artikel zoals verwacht

Het artikel kwam op tijd en was zoals omschreven

Prima.

Snelle levering.

Snel en makkelijk.

Deze keer heeft de winkelbediende voor mij besteld, omdat ze mijn maat niet meer hadden. Dat ging snel en makkelijk.

Industrieweg 34

9403 AB Assen