Super snelle levering. Goede communicatie

Prima, alles duidelijk beschreven.

Fijne webshop

Een ruime keuze en snelle levering.

Artikel was snel in huis

Zeer prettig tewoord gestaan en geholpen

Ging met mijn oude Birkenstock instappers naar de winkel om de zelfden te kopen maar waren niet vooraardig toen heeft de dame ze besteld en ik kon kiezen tussen afhalen in de winkel of naar ons huisadres te sturen na 2 dagen waren ze er al , erg prettige winkel

Goed.

Bijzonder vriendelijk, en geduldig.

Super snel

In de winkel was mijn maat niet meer....aardige verkoopster schreef artikel nr voor mij op....16.00u besteld,andere morgen om 10 uur in huis!!!!

Ik heb niet 1 zin maar 1 woord nodig en dat is geweldig !

Ben ontzettend [klant]vriendelijk geholpen mijn maat was niet op voorraad en het was geen enkele moeite om die voor mij te bestellen De laarsjes waren al binnen twee dagen in de winkel maar wat bleek het model viel zo groot dat deze dus niet paste er is onmiddellijk een kleiner paar besteld en die waren de volgende dag al in de winkel en ik kan inmiddels zeggen dat ze echt heel fijn lopen ! Kortom helemaal blij en tevreden en mijn dank en complimenten voor mevrouw Cora van het Ziengs filiaal in Soest

Wel voorraad maar niet leveren

Bij bestellen was er voldoende voorraad. Op mijn verzoek werd er niet de volgende dag maar 2 dagen later geleverd. In tussentijd waarschijnlijk hele voorraad verkocht waaronder 'mijn' schoenen. Teleurgesteld over deze gang van zaken. Ook geen alternatief aanbieden of korting bij alternatief. Gewoon helemaal niks. Dat is dan ook de service van Ziengs: helemaal niks.

Wel wat problemen mbt bezorging. De dag van bezorging was vastgelegd. Kreeg die dag van post nl dat het pakje er niet meer bij kon. Dus de dag erop. Keken heel vreemd op dat het die dag ‘s middag bezorgd werd. Gelukkig waren wij thuis!!!!!

Zeer snelle levering en hele mooie schoenen gekocht!

Supersnelle levering, kreeg de schoenen meteen de volgende dag!

Super service

Heel fijn geholpen bij de aanschaf van de eerste schoentjes van mijn zoontje. Helaas ging de rits na een tijdje kapot, daarna ook weer zo netjes geholpen! Lieve verkopers, ga er zeker terug.

Prima site

Ik kon het product snel vinden en bestellen

Fantastisch, snel en makkelijk

Hele overzichtelijke, duidelijke, site en de volgende dag al bezorgd.

Super snelle en goede service

In de winkel fijn geholpen, enthousiaste verkoopster. Bestelling heeft ze netjes en snel geregeld.

Product snel geleverd en voldoet aan de beschrijving

Ik heb helemaal niets aan te merken. Fijn om zo te bestellen.

Leuke stoere schoen

Deze schoenen bevallen mij erg goed, ze zien er leuk uit en lopen prima. Ben er erg blij mee.

Snelle en nette levering!

Snel geleverd, goed verpakt en niet onbelangrijk: geweldige schoenen. Daarnaast zat er ook nog een mooie korting op, die ik bij andere online shops niet kon vinden.

2 paar schoenen gekocht. Deze zijn per direct verstuurd. Pasvorm goed. Lopen heerlijk.

Prima ervaring

Prima ervaring snelle levering

kwaliteit en moderne uitvoering

Snelle levering Mooie schoenen

Mooie leren laarzen

Altijd snelle levering meestal volgende dag. En retour ook geen probleem.

Schoenen stonden niet in de winkel. Daar online besteld, volgende dag had ik ze in huis

Wederom een bestelling gedaan . Weer heel tevreden met aankoop . Bestel zeker weer in toekomst .

Industrieweg 34

9403 AB Assen