Goede schoenen met een professioneel advies

Ik kom graag bij Ziengs omdat ze goede schoenen verkopen en ook investeren in de kundigheid van hun personeel. Ik was in de winkel in Deventer en daar liepen zeker 3 dames die verstand van zaken hadden. Niet alleen dozen uit het magazijn halen, maar een goed advies. Dat voegt vier mij enorm veel waarde toe en daarom kom ik daar ipv bestellen via internet.

Fantastisch blij mee dat ik deze aankoop heb gedaan

Goede pasvorm Rieker

Snelle levering! En ik ben heel erg blij met de pumps. Ze zitten als gegoten.

Geleverd zoals beloofd

Hele snelle service en laarzen zijn prima!

Zondag besteld en maandag in huis! En kunnen profiteren van black friday korting!

Uitstekende service van bestelling

Nieuwe laarzen van Riecke besteld in de Ziengs winkel, omdat mijn maat niet aanwezig was. Moest wel het volledige bedrag vooraf betalen, wat ik een beetje vreemd vond , maar goed uiteindelijk wel gedaan. Laarzen waren er binnen twee dagen, mocht ze passen onder genot van een kopje koffie. Afspraak was, niet tevreden, geld meteen retour. Dit was gelukkig niet nodig.

Snelle levering en mooi product.

Een fijne webshop

Highly recommend!

The shoes are really comfortable, and the ones that didn't fit, was super easy to return! Highly recommended!

Super snel geholpen om mijn schoenen online te bestellen en de volgende dag al geleverd

Geweldig goed.

Mooie schoenen voor een redelijke prijs.

Laarzen niet goede schacht breedte

De schacht breedte op de site was S, bij aankomst van het pakket (wat op zich snel was, bleek het om XS te gaan. Heel mooi als je dat nodig hebt, maar voor mij echt net te smal. Er is geen S breedte maat… dus nu weer verder zoeken. Klantenservice was wel erg vriendelijk, kan de laarzen ‘gewoon’ terug sturen.

Ik heb deze laarzen 5 jaar geleden ook gekocht, dus ik wist al dat ze goed waren

Volgens afspraak, op de hoogte mail, kan niet beter, en snel.

Altijd goed bij ziengs, zo door blijven gaan

Snelle afhandeling, goede service

Vriendelijk en behulpzaam personeel in De Helder.

Helemaal goed

Pasvorm van de pumps is goed, zitten en lopen lekker. Levering snel en correct. Echt een aanrader,

Duidelijke webshop, goede prijs en snelle levering.

Goede adviezen

Op advies een bestelling geplaatst maar helaas paste de schoen niet. Dus terug gebracht en geld terug gekregen.

Fijne website.Ruime keuze.Snelle levering.

Ruime keuze.Snelle levering

Prima ,in alles ,bestelling ,versturen .

Vlot

Vlotte verzending, retour ook snel afgehandeld. De

Snelle bezorging

De laarzen die ik bestelde waren alleen online verkrijgbaar. Ze zagen er precies uit zoals op de foto en gelukkig is de maat ook goed.

Matig

Produkt is teruggestuurd

Laat goed weten wanneer tijdstip van levering veranderd.

Industrieweg 34

9403 AB Assen