In de winkel online besteld

Mooie laarzen op zaterdag in de winkel niet voorradig in juiste kleur. Aardige medewerkster stelde voor om deze voor mij online te bestellen zodat ik ze maandag in huis zou hebben. Goede service, mooie laarzen, helaas duurde t wel tot woensdag voor ik ze thuis had

Zeer goed!

Comfortabel

Prima.

Ik ga weer schoenen kopen de volgende keer bij Ziengs.

Fijne website en snelle levering Makkelijk retour zenden

Snelle levering, schoenen voldoen aan de verwachting.

Mooie fijne winkel met veel keus

Mijn schoenen hadden ze niet in mijn maat bij de winkel, een model gepast wat erop lijkt en deze zaten heerlijk. Schoenen online besteld, super snel binnen, alleen.... Zaten helemaal niet zo lekker en 1 van de ritsen was stuk, balen... Controleren jullie dit biet voor verzending? Al enigee dagen het vericht binnen dat de retour zending isvontvangen maar nog steeds geen geld terug

Prima service en snelle levering!

Ik werd fijn geholpen in de winkel en omdat de gewenste kleur niet meer op voorraad was werden de schoenen al de volgende dag kosteloos thuis bezorgd. Geweldige service!

Uitstekende schoenen winkel

Heb wel vaker in deze winkel wat gekocht en dat was altijd goed. Nu online besteld en dat ging ook goed.Heb wel advies moeten vragen bij de klantenservice omdat ik dacht dat de laarzen te wijd zaten als advies kreeg ik om er inlegzolen in te doen probleem opgelost prima service !

Wat een excellente service

Bij een bezoek aan Ziengs in Zwolle oo zaterdag zijn wij heel goed geholpen door een jonge jongen. Op een hele vriendelijke manier legde hij met verstand van schoenen van alles uit, tot aan de opstellingen in het magazijn waar hij eerder gewerkt had voordat hij de winkel in ging. Omdat een passend paar niet in de winkel lagen heeft hij deze thuis latem bezorgen met een helder uitleg ober het retour proces. Helaas bleken de schoenen, die snel werden thuisbezorgd, toch niet wat ik zocht en heb ik de schoenen geretourneerd. Binnen een paar dagen ontving ik een mail ban Ziengs dat de schoenen waren ontvangen en de volgende dag was ook mijn geld teruggestort. Top service en complimenten aan de jongen im de winkel die echt heel leuk met klanten omgaat en de tijd voor ze neemt. Dikke duim!

Ziengs heeft een prima service

Prima service in de winkel, de retour/klacht netjes afgehandeld!

Snel en goed.

In de winkel gepast. Mijn maat en kleur niet op voorraad. De verkoopster heeft het goede paar besteld en 2 dagen later werd het thuis bezorgd.

Goed geholpen erg vriendelijk

Heel vriendelijk geholpen jammer dat de schoenen niet op voorraad waren. Maar wel samen besteld.

Geweldige boots

De Sketches boots besteld en na een dag al in huis. Fantastisch, maar dat ben ik wel gewend van Ziengs.

Schoenen komen onbeschadigd aan en passen perfect.

Service- en klantgericht

Verschillende paren gepast. Vriendelijk en professioneel geholpen met goed advies (voor moeilijke voeten; brede maat, knobbel bij grote teen en inlegzool). Na mijn opmerking dat met het passen de ene schoen losser zat dan de andere, werd voorgesteld een paar op te laten sturen. Die werden de volgende dag bezorgd. Dank!

Is prima.

Snel geleverd.

Snelle levering. Prima site. Mogelijkheid achteraf betalen.

Online besteld en de volgende dag in huis. De site is duidelijk. De Chelsea boots zitten prima. Blij mee. Mogelijkheid achteraf betalen erg fijn. Je wilt toch graag eerst zien wat je koopt :D

Spullen werden een dag later bezorgd en een gedeelte niet

Ik bestel niet snel weer iets, ga liever naar de winkel dan.

Niets was te veel voor de verkoopsters.

Erg goed.

Goede pasvorm, prijs-kwaliteitverhouding ook goed

De laarzen zaten fijn, maar toch niet helemaal mijn smaak

Geweldige laarzen

Duidelijk om te bestellen

Winkel nieuwegein, daar wordt je snel en vriendelijk geholpen

Koop altijd bij jullie goede merken en pasvorm

Goede ervaring fijn personeel hoop er nog vele schoenen te kopen

Correcte service

Snel en accuraat