Alles prima verlopen

Duidelijke website, alles goed in te vullen. Goede info over verzending.

Prima geholpen

Snelle levering en keuringen afhandeling bij gratis retour, inverbandt met de keuze voor de juiste maat 2 bestellingen gedaan, eentje dus retour.

Super goed en vriendelijk geholpen.

Nam de tijd voor onze dochter om de schoenen goed te laten passen en heeft een in een andere kleur maat besteld en thuis laten afleveren Super fijne klantvriendelijke ervaring

Waardeloos

Ontving mijn boots in een doos welk aan alle kanten gescheurd en slijtage was alsof de boots al 116 keer waren retour gezonden. ik heb Ziengs een email gestuurd waar niet op gereageerd is, toen heb ik zelf gebeld, met de klantenservice de medewerkster zocht mijn email met bijlage vertelde dat dit zeker niet de bedoeling was ze zou er op terug laten komen geen excuus niets. ik kreeg alleen een email van bewuste medewerkster dat ik de boots retour mocht zenden, omdat ik het in deze staat al had ontvangen. medewerkster een 9 .

Goede begeleiding.

Ik werd prima geholpen de juiste maat was er niet en zij regelde dat de juiste maat de volgende thuis werd afgeleverd, beste service en juiste winkel bediende.

Afhandeling klacht schoen

2 x dezelfde schoenen terug gebracht. Slechte kwaliteit!

Positief

Erg fijn dat je de schoenen de volgende dag al in huis hebt. De schoenen zijn geweldig

Snelle zending

Schoenen zijn erg snel geleverd.

Vanuit de winkel goed geholpen. Jammer dat de bezorging later kwam dan op de berichten stond vermeld

Ruilen

Schoentje waren verkeerd gestikt gelijk aderen

Goede snelle service

Erg goed

De schoenen waren snel geleverd. Ze waren nu in de aanbieding voor een leuke prijs. Blij mee!

Fijn geholpen, personeel was behulpzaam prettig gewinkeld

Zeer goede service

De schoenen zijn heerlijk en de levering snel

De schoenen zijn heerlijk en de levering snel

Snel geleverd mooie boots.

Op zoek naar zwarte leren boots belande ik bij Ziengs. Een mooie prijs voor leuke boots. Is ook prima van maat. De levering was snel.

Top geholpen!

Goede voorlichting over de mogelijkheden.

Goed geholpen

Dit was mijn eerste keer bij Ziengs. Ik ben heel goed geholpen. Professioneel en met alle geduld.

Alles ging goed en snel van bestelling tot levering!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijke site, snelle perfecte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Precies wat ik nodig had

Ik ben voorstander van het passen van schoenen in de winkel met professioneel personeel. Ik was niet zeker van mijn maat, maar de volgende ochtend waren de schoenen in de winkel. Ik heb ze gepast onder toeziend oog en ze zijn perfect. Online is makkelijk maar als ze niet passen moet je toch naar een retourpunt. Dan maar de kortere route naar de winkel met vriendelijk personeel.

Industrieweg 34

9403 AB Assen