Zeer slecht

3x laarzen besteld van sketchers, en naar de winkel laten komen, 3x beschadigd en niet zo weinig ook Nog 1 paar uit de winkel gepast , maar verkleurd Dus 4 paar en nog geen laarzen Zeer slecht, dat er niet naar gekeken word voor verzending.

Super mooie skechers

Fantastisch!

De winkel van Ziengs is er veel keuze en online natuurlijk ook; waar je vaak leuke kortingen en/of gratis verzenden hebt!

Ik had schoenen besteld, maar werden door een foutje van PostNL niet bezorgt. Schoenen waren zoek. Contact gezocht met klantenservice van Ziengs en de dames van de klantenservice hebben mij geweldig geholpen zodat ik mijn schoenen toch nog optijd had voor mijn vakantie. Super bedankt.

Snelle levering. Retour heel netjes.

Zeer vriendelijk en attent personeel in winkel Etten Leur.

Goed Snel geleverd Het zijn fijne schoenen

Supersnel

Zondag besteld. Maandag in huis. De schoenen in een verkeerde maat besteld dus direct terug gebracht. Binnen drie dagen keurig een mail van de retour ontvangen. Ik bestel vaker bij Ziengs en is zeer aan te bevelen. Ze houden zich aan alle beloften.

Helemaal goe

De verzending verliep snel en vlot. Alles netjes snel binnen. Zorgvuldig verpakt.

Goede producten,snelle levering

Ze verkopen goede producten en hebben snelle levering

Blij met de snelle en nette levering. Ik had 2 maten voor mijn zoontje besteld, fijn dat ik achteraf kon betalen met Riverty. Enige minpuntje is dat ik hierdoor de maat die niet goed was retour niet via de winkel retour kon doen, maar echt het pakket moest retourneren via de post. Had fijn geweest als dit op de website vermeld zou zijn bij retouren. Nu was ik voor niks on de winkel.

Vriendelijk en behulpzaam

Deze zomer in Den Bosch bij Ziengs schoenen van Ann Rocks gekocht. Ik had een dubbele breuk in mijn voet en dit waren de enige schoenen die ik aan kon. Ik wilde reserve hebben en ben daarvoor naar Helmond gereden (online waren ze er niet meer). Helaas in Helmond ook niet maar de verkoopster kwam met andere schoenen/laarsjes van Ann Rocks. 1 paar dacht ik, dat moet lukken. De verkoopster gaf als oplossing om thuis (binnen) de schoenen te proberen of ze goed zitten. Thuis geprobeerd en deze zaten perfect! Ook hier wilde ik reserve paren van maar deze waren niet meer te krijgen. Online 2 gelijkende paren gekocht. Deze waren een dag later al in huis. 1 paar zat niet goed aan mijn voeten en ben ik in Roermond terug gaan brengen. Ook hier weer erg vriendelijk geholpen. Ze hebben ontzettend veel soorten schoenen in diverse prijsklassen. In ben fan van Ziengs en van de schoenen van Ann Rocks.

Goed aanbod, snelle levering en bij retour zeer snel je geld terug.

Naar wens

Fijne winkel/webshop

Ruim assortiment. Goede webshop. Vandaag besteld, morgen in huis. Kwaliteit voor een prima prijs.

De schoenen werden netjes en snel geleverd. Ik heb ze alleen retour gedaan omdat ze niet pasten en er geen halve maten waren, verder tevreden over Ziengs. Zag dat je het pakket ook in de winkel retour kon brengen alleen hadden de dames in de winkel daar geen zin in en werdt alsnog verzocht om naar een Postnl punt te gaan,beetje jammer.

Geen email gehad, bleek geannuleerd

Ik bestelde iets, heb geen bevestiging gehad, vervolgens wel een postnl bericht dat pakket is aangemeld, dus ik wacht ..na een paar dagen nog niets, mail gestuurd, krijg doodleuk te horen; ow ja, is geannuleerd, sorry, hier heb je een code voor korting. Geen reden waarom, niets. Erg slecht, dus geen goede ervaring.

Gedaan wat beloofd!

Mijn gaborlaarsjes zijn dag na bestellen keurig afgelrverd, ben zeer tevreden ermee

Onbeschoft

Jammer dat uw personeel geen klok kan kijken en later open gaat dan de aangegeven tijd van 12 uur waardoor mensen moeten wachten. Ooit gehoord van klanten service?? Dan ga je 5 min eerder open als er mensen staan te wachten voor uw deur.

Goed, bestelling levering ging goed

Alles ging goed. Kom zeker weer terug voor ander nieuw goederen.

Waanzinnig

Super toffe bootjes van Tamaris, zitten heerlijk! Snelle levering toppie

Website, bestelling, levering, top geregeld

Rieker schoenen perfect geleverd.

Snelle service en goede prijzen !

Zeer tevreden !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Conform gewekte verwachtingen

snel, alles als beloofd

goede schoen, vlotte verzending

Prima producten!

Producten apart geleverd. 1 product in de winkel teruggebracht en omgeruild voor andere.

Industrieweg 34

9403 AB Assen