Prima ervaring

Veel keus, duidelijke communicatie als je on line iets besteld en snel geleverd. Dus ik ben tevreden, de laarsjes pasten perfect

Maat niet op voorraad in de winkel. Vriendelijk geholpen en besteld. Volgende dag thuis geleverd.

Ziengs verkoopt gebruikte schoenen alsof ze nieuw zijn

Hoewel de schoenen zeker mijn smaak zijn, en ze er goed uitzien, waren ze duidelijk gebruikt. De zooltjes waren vies, en de zool was zelfs beschadigd. Uit mileuoverwegingen heb ik besloten de schoenen niet terug te sturen en enkel hierover de klantenservice te informeren, in de hoop dat ze de feedback ter harte nemen, maar zij gaven aan niks te kunnen doen zonder foto's. (die ik vergeten ben te maken) Kortom, let op als je iets koopt bij Ziengs, want ze verkopen gebruikte artikelen alsof ze nieuw zijn.

Coulant met kortingscode bij ruilen

Schoenen gekocht met kortingscode. Helaas de klein en omgeruild voor grotere maat. Kortingscode was echter niet meer geldig. Door klantenservice toch geregeld dat het verschil werd teruggestort.

Zeer goede service

Zeer snelle levering.

Ruime keus van mooie diverse schoenen van goede kwaliteit/prijsverhouding. Snelle levering, alles netjes verzorgd.

Prima service en verzending.

Ik heb altijd een goede ervaring gehad met Ziengs. Ik bestel altijd mijn schoenen bij hun en nooit een probleem gehad.

Makkelijk bestellen, vlotte levering

... maar toch de prijs in 't oog houden ...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Deze is eerst ervaring

Mooi schoenen o

Alles volgens afspraak

Goede keus, snelle levering, topper

Snel en correct geleverd. dank

Sehr gute Qualität und Bestellabwicklung

Die bestellte Ware wurde nach nur einem Tag geliefert. Super Qualität der Stiefel!

Prima schoenen

Uitstekende bezorging, prima verpakking

Snel geleverd.

Uitgezocht, beslissing gemaakt en volgende dag kon ik er al op lopen.

Helaas maat niet op voorraad maar snel thuis bezorgd

Helaas met passen niet mijn maat op voorraad maar direct in de winkel online besteld voor mij en een paar dagen later netjes thuis bezorgd

Correcte en snel geleverd

Makkelijk besteld en snelle levering

Vind het prettig dat mijn gekochte laarzen opgestuurd werden zodat ik niet weer naar de winkel terug moest. Gelukkig had ik in een andere kleur in de winkel kunnen passen zodat ik de goede maat wist.

Snelle levering en €10 korting!

Ik heb de Gabor laarzen besteld en daarna volgde een snelle levering. En €10 korting, dat is natuurlijk ook prettig. De laarzen lopen heerlijk en zijn prachtig om te zien. Ik heb al veel complimenten gekregen.

Probleem prima opgelost.

Snelle correcte levering

what you see is what you get

Ik heb besteld in een winkel omdat de Maat niet aanwezig was. Ter plekke besteld door medewerker en heb betaald. Volgende dag had ik de schoenen al in huis, dus Super!!

Perfect zoals steeds

Keurig op tijd,goede opvolging

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Werkt goed

Mooi assortiment, gemakkelijk besteld

Enkel laarsjes besteld

Duidelijke foto’s op de site en snel thuis afgeleverd.

Prima levering

Netjes en snel geleverd