Mooie, stoere laarzen

Mooie en warme laarzen. Mooie hoogte.

snel besteld, snel geleverd en naar verwachting

Prima slippers voor een goede prijs

Super fijne webshop

Ik koop tegenwoordig altijd via deze webshop mijn schoenen. Super service, goede en ruime keuze aan kwalitatief goede schoenen.

Prettig dat schoenen verstuurd konden worden, alleen niet conform afspraak

Super service. Jammer dat er door winkelpersoneel niet goed gelezen was dat de schoenen een aantal dagen later verstuurd moesten worden. Nu werd er geleverd terwijl niemand thuis was.

De bestelling is snel en keurig uitgevoerd.

Snellen levering

Zit perfect mooie schoen,en snellen levering

Bestellen eenvoudig, snel geleverd , duidelijke aanwijzingen voor het eventueel terug zenden , kortom super tevreden

Prachtige Lacoste sneakers

Fijne mooie goed geprijsde sneakers gekocht en snel gekregen

Snel en goed geregeld

Fijn en pas later betalen is top

Redelijk

Sturen consequent altijd een halve maat kleiner van de Gabor schoenen. Bestel ik 7,5 kring ik 7. Ze weten blijkbaar niet dat de maatvoering bij Gabor anders is dan standaard.

Fijne schoenen

Deze schoen zit lekker ruim en loopt lekker.

Prima, maar...

Bestellen ging makkelijk, af laten leveren bij de vestiging en daar ophalen. Ter plekke werd de bestelling gecontroleerd, top! Dan kom je er ook meteen achter dat de kleur niet klopt. Het ging om pantoffels. De groene besteld, stond ook op de doos alleen zat de blauwe variant erin. Dat kon worden hersteld, maar ik vond dat verder geen probleem. Vandaar in een zin: prima, maar...

Helemaal tevreden

Snelle levering, goede communicatie en goede schoenen.

Kwaliteit

Ziengs heeft schoenen van goede kwaliteit. De service is prima. Zowel in de winkel als online.

Op tijd en kwaliteit

Zeer tevreden. Levering netjes en op tijd. Schoen zoals omschreven. Goede kwaliteit. Zit goed en loopt goed.

Makkelijk navigeren op de site

Soepele retourservice

Heerlijk lopende schoenen maar helaas terug moeten sturen omdat een van de ritsen zakt.

Mooi leer laarsje. H leest luisterd nauw. Hierbij echt deze nemen bij de wat bredere voet.

Netjes geholpen, snelle verzending

Omdat de maat niet in de winkel was is hij de dag erna thuis geleverd. Top

Snelle levering, tevreden

Veel aanbod

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering , goed product , top verpakt.

Super schoenen.

Prima prijs en snel geleverd

Degelijke site met een redelijk aanbod, redelijke prijzen en vlotte levering.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!