Ruim aanbod, goede service

Het aanbod op de website is groot en divers, maar toch overzichtelijk. De schoenen die ik had besteld, bleken helaas niet lekker te zitten en heb ik retour gestuurd. Zo snel de levering was, was ook de afhandeling van de retour.

prima service

Snelle levering en duidelijke informatie. Helaas voldeed de schoen niet aan mijn verwachtingen, dus terug gestuurd. Geld teruggave ging ook snel.

Duidelijke webshop en snelle levering

De laarsjes die ik gekocht heb heb ik al voor de 3e keer. Goede kwaliteit en zitten fijn, laat er wel altijd een nieuwe zool opzetten omdat je bij nat weer uitglijd. had een kortingsbon van 20 euro dus dat was mooi meegenomen :) Snelle levering enbestellen gaat makkelijk en site is heel duidelijk

Makkelijk en goed geregeld

Goed, makkelijk en snel geleverd

Schoenen niet in mn maat. Meteen besteld volgende dag in huis. Goed geholpen en fijne winkel.

Helemaal top

Fijne en mooie schoenen Prima bezorging netjes op afgesproken tijd

Goed geholpen door de medewerker

Schoenen waren in mijn maat niet op voorraad. De medewerker heeft ze voor mij besteld en de volgende dag waren ze in huis

Makkelijke overzichtelijke site, bestelproces verliep zonder problemen. Snel en gratis retour met bijgesloten retourlabel en verzenden via PostNL of afleveren in de winkel.

Enkel laarsjes van Feyn gekocht, zitten super lekker

Supersnelle levering

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Was netjes en goed verpakt.

Snelle levering,keurig verpakt

Snelle bezorging

Duidelijke site. Snelle bezorging. Goede retour voorwaarden.

Problemlose Transaktion, schnelle Lieferung, guter Service

Sehr freundliches und hilfsbereites Personal

Goede producten en snelle bezorging

Goede producten en snelle bezorging

Snelle levering, kwalitatief mooie schoenen.

Mooie schoenen!

Snelle levering van m'n enkellaarsjes in de plaatselijke Ziengs-winkel. Fijn om ze in de winkel te passen en zo toch nog advies te krijgen.

Alles goed geregeld

Prima verpakt, snelle bezorging en heel goed verpakt. Mooie laarzen precies zoals op foto's

Fijne schoentjes

Fijne schoentjes, direct geleverd

Prima geholpen. Schoenen waren niet in mijn maat, maar gelijk bestelling aangemaakt en dinsdag in huis.

Vorige week schoenen besteld. Aangegeven dat ik pas de week erna op zaterdag wilde ontvangen. En dat gebeurde ook. Prima geregeld dus.

Bestelling prima

Ik was in de winkel en de gewenste kleur was er niet in de juiste maat. Bestel anders nooit, koop liever in de winkel.

Vriendelijk personeel en fijn dat mijn laarzen thuis werden gebracht top!

snelle en correcte levering

Aangezien de gewenste schoenen in mijn maat niet in de winkel voorradig waren zijn ze van daar uit besteld. De volgende werkdag werden ze correct afgeleverd.

Duidelijke website, snelle bezorging!

Leuke laarsjes, makkelijk gevonden en de volgende dag bezorgd! Helemaal top!

Snelle levering.

Snel geleverd, duidelijke communicatie.

Industrieweg 34

9403 AB Assen