Goede service!!!

Op de VIP avond was ik niet in de gelegenheid om een winkel te bezoeken. Dus de bestelling on-line gedaan. Bleek de kortingscode niet te werken. Direct een mailtje gestuurd naar de klantenservice. Het probleem werd opgelost en kreeg dus de korting!! Keurig geregeld!!!!

Superschoenen

Snel geleverd en erg fijne schoenen

Heel snel geleverd

Chelsea boots bij fysieke winkel laten bezirgen

Het afleveren bij het filiaal ging heel snel. Fijn was ook dat ik de laarzen kon passen zodat bij foutieve pasvorm de winkel ze terug kon sturen. Ze pasten echter wel. Toen ik vroeg of ik nu ook Ziengs spaarpunten kon bij laten tellen werd geantwoord dat dat niet kon omdat ik online had besteld. Ik gaf het antwoord dat deze laarzen niet in hun filiaal verkocht worden. Mw zei me dat ik ook naar het filiaal kon komen om daar op hun beeldscherm de online collectie te bekijken en te bestellen. Er werd gesuggereerd dat ik nu de fysieke nu winkel niet steunde terwijl ik tot nu toe al mijn schoenen in dat filiaal kocht..

geweldige service

ik heb laarsjes besteld in de winkel die web only waren. Heb t in de winkel laten bezorgen. Daar gepast, maar zat niet goed. Kon ze gelijk daar achter laten. Geld snel retour.

Smiddags besteld de volgende dag al aan m'n voeten

Goed en snel geleverd

Wederom een snelle en goede levering.

Fijne webshop, snelle levering

Snelle levering, alleen in een te kleine zak.

De zak die om de schoenendoos zat was te klein. Heb er een extra zak omheen moeten doen bij het retourneren.

Niet gekregen maat is er niet meer

Mijn maat was er niet meer, bestelling is jammer genoeg geannuleerd

Eerste bestelling was te klein naar winkel gegaan in Spijkenisse centrum. Heel vriendelijk geholpen door filiaalmanager. Zij heeft nwe paar in maat groter besteld was de volgende dag in huis en maat is goed. Hartelijk dank voor de hulp en lof voor de filiaalmanager

Snelle levering en goedkoop

Snelle levering maar pantoffels waren veel te groot, dus retour.

Pantoffels waren veel te groot, dus teruggestuurd. Helaas nog geen bericht dat retour is aangekomen en ook mijn geld nog niet terug.

Charmante sneakers

Sneakers passen perfect en staan elegant aan mijn voeten.

Levering op tijd en goed verpakt.

Super snel

Super snel

Goede schoenen en snelle levering

Super fijn personeel, mooie winkel en de bestelling werd de volgende dag netjes thuis bezorgd.

Vreemd

Ik had een maat te groot besteld met een kortingscode die tot 22 oktober te besteden was. Heb de schoenen retour gestuurd en ook keurig mijn geld terug. Ik probeerde toen alsnog een ander paar te bestellen met mijn kortingscode , maar dat lukt dan dus niet meer. Je kunt die maar 1x gebruiken en niet na omruil opnieuw, vreemd

Tevreden

Voldoende keus, snelle levering en ook vlotte afhandeling. Ik ben tevreden.

alles prima verlopen

In eerste instantie leverde Postnl het pakket niet. Vervolgens contact gehad met de klantenservice van Ziengs. Zij zijn toen een onderzoek naar Postnl gestart en vervolgens kwam het pakket heel snel! Bedankt daarvoor. De schoenen zijn mooi en zitten goed.

Redelijk

De info klopte niet. Het zouden laarzen zijn met losse zool. En dat was bij beide niet zo.

Behulpzaam personeel

Personeel was vriendelijk. Behulpzaam en meedenkend. Bestelling in goed overleg geregeld.

Erg mooie laars

Echter laars komt niet overeen met de foto. Waar o de foto een lipje boven de hoek te zien is, zit deze niet in het echt. Maar het blijft een mooie laars. Mooi soepel leer hakhoogte top.

Waarom zijn nooit de schoenen waar u mee adverteert via de media op voorraad in de winkels. Als ik naar de voorraad in de winkels kijk zijn deze altijd in alle winkels niet op voorraad.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!