Alles hat hervorragend geklappt, Donnerstags bestellt, Samstags geliefert.

Ich habe nicht zum ersten Mal bestellt, immer gute Erfahrungen gemacht. ( bis jetzt habe ich allerdings über die Filiale in Winterswijk bestellt, in der ich regelmäßig eingekauft habe.)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima communicatie en service

Mijn Bugatti schoenen zijn van prima kwaliteit en Ziengs heeft een goede service met goede communicatie

Service met oog voor de klant

Het verliep soepel. Goed geholpen en toen ik zelf de verkeerde keuze gemaakt had. Kom ik dit gelijk zonder ingewikkeld gedoe weer rechtzetten.

Goed bedrijf

Duidelijke website en snelle, nette service

Alles was heel duidelijk en makkelijk te vinden op de website. Veel keus en uitgebreide informatie. Snelle en nette levering Aanrader!

Plezierige aankoop

Ik zocht pantoffels en werd door verkoopster Nurcan (Delft) goed en deskundig geholpen

Heel goed!

Dit is mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk personeel en goede service.

Artikel helaas toch niet meer voorradig. Verder alles financieel goed afgewikkeld

Aardig personeel

Goed en klantvriendelijk

Duidelijke site

Teleurgesteld in hoofdkantoor

Website biedt Panama Jack boots met rits en veters aan. Deze besteld. Ik krijg boots met veters zonder rits. Geweldig goed geholpen door het filiaal in Zutphen, hoofdkantoor zegt niets te kunnen doen her blijkt nog uit de oude collectie. Er wordt naar 3 andere filialen gebeld door de medewerker, zij hoort dat een ander filiaal dezelfde klacht heeft doorgegeven. De website is dus niet aangepast. Door het filiaal in Zutphen goed geholpen, gratis veters en korting op schoenpoets dat was het enige dat zij konden doen. Maar dat heb ik zeer gewaardeerd. Het hoofdkantoor laat het mijn inziens afweten.

Helemaal goed

Na aankoop kon ik alsnog gebruik maken van de uitverkoopprijs en geld binnen 24 uur terug op mijn rekening. Grote klasse!

Wat een fijne ervaring!

Product was niet in winkel Zaandam aanwezig. Onmiddellijk werd het voorstel gedaan om het op Ziengs.nl te bestellen. Goed plan! Snelle levering. Overigens was de ervaring in de winkel zelf ook zeer aangenaam. Leuk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Top!

Keurig op tijd, goede kwaliteit

Bij de webshop besteld, na 1 dag bezorgd in de winkel. Daar gepast en keurig geholpen

Goede service Snelle levering

Goede kwaliteit schoenen

Goede kwaliteit, goede pasvorm.

Na mijn bestelling heb ik nog even telefonisch contact gehad over iets. En ben daarin keurig geholpen en te woord gestaan.

in de winkel besteld

Ik wilde graag een beige slof met zacht voetbed. Deze was er niet in mijn maat. In de winkel besteld en de volgende dag thuis bezorgd.

Mooie schoenen, goede kwaliteit. En supersnelle levering :)

Super snelle verzending

‘S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Super snel.

Favoriete schoenenwinkel

Ziengs is mijn favoriete schoenenwinkel. Ze hebben een grote collectie, fijne winkels, het personeel is erg vriendelijk en ze hebben regelmatig leuke acties.

Vriendelijk en meedenkend personeel

Voor eerste maal steunzolen te gebruiken. Gericht advies. Schoen niet voorradig in fysieke winkel. Werd onmiddellijk online besteld door winkelbediende. Top.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Erg goed geholpen. De maat was niet op voorraad. Ziengs heeft de laarzen voor me besteld. De service was heel goed.

Snelle service, goede produkten

Met gemak een keuze kunnen maken in het schoenenassortiment op de website.

helemaal top

de ene dag besteld volgende in huis

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!