Hele fijne winkel!

Ik kom altijd erg graag bij Ziengs, de winkel is fijn en mooi opgezet en personeel erg behulpzaam en vriendelijk.

Artikel oke, en snelle bezorging

Alles vlot en snel afgewikkeld

Makkelijk

Makkelijk, want passen van andere schoenen van het zelfde merk in de winkel, mijn keuze was niet op voorraad en hup, via internet bestellen, volgende dag in huis!

Super snel geleverd!

Ik de winkel hadden ze de gewenste schoenen niet in de juiste kleur. We kregen direct het aanbod om deze thuis te laten sturen. De volgende dag waren ze al binnen. Dat noem ik nog eens service.

Uitstekend geholpen, bestelling binnen één dag ontvangen.

Tegenvallende kwaliteit

Suede schoenen hadden vale punten en waren beschadigd. Allemaal teruggestuurd. Erg jammer.

Goede service .

fijne winkel en webwinkel

fijne winkel en webwinkel

Bestelling

Alles goed verlioen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie tas gescoord

Mooi tas gescoord. Er was een probleempje met de order vanwege betalen met creditcard, maar na een telefoontje met de klantenservice was alles snel en goed geregeld.

Mooie cowboylaarzen!.

Heb ze pas net maar ze zitten erg lekker!.

Snelle afhandeling en goede prijs

Zeer vlotte levering

Makkelijk en overzichtelijk op de site

Fijne winkel ook online

Ik heb online besteld en dit ging goed

Netjes geleverd

Doos zat netjes in een plastic zak.

Goede levering

Altijd de volgende dag al in huis en goede kwaliteit

Vlotte bezorging

Snelle bezorging en mooie kwaliteit schoenen. Met het verwijderen van de stickers aan de binnenkant werd helaas wel de verf aan de binnenkant van de schoen meegetrokken.

Super top

Goede service en klantvriendelijk En super snel geleverd. Ben zeer te vreden

Klantvriendelijk

Keurig op tijd geleverd

Top voldoet aan mijn verwachtingen

Goeie shop geweldige service

Prima site

Fijne site met handige filteropties. Betaling en verzending gaan snel. Ook retour sturen is makkelijk.

Correcte levering en kwaliteit

Alles was prima geregeld.

Zeer goed, snelle levering

Mooie mee6ken, betrouwbare webwinkel, snelle kevering. Ben zeer tevreden.

Snelle bezorging

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!