Mooie schoen, snel geleverd

Duidelijke en fijne site.

uitstekend

Bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd. Top, doen wat ze zeggen.

Fijne zaak, correctie afhandeling.

Altijd prima geregeld en zeer vriendelijk perdobeel

Ik ben prima geholpen!

In eerste instantie had ik laarsjes online besteld. Deze pasten helaas niet goed. Daarop ben ik naar een Ziengs winkel gegaan. Daar kreeg ik prima advies en ben ik goed geholpen om voor mij de goede maat en passende laarsjes te vinden. Mijn online aankoop werd zonder problemen verrekend met de aankoop in de winkel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke schoenen en betaalbaar

Duidelijke webshop en snel geleverd

Bestelling goed verlopen, duidelijke berichtgeving, kwam berichten ook na.

Snelle levering, mooie laarzen!

Goede service en fijne klantenservice

Mijn online bestelling is geplaatst door een medewerker in de Ziengs in Zwolle. Mijn maat was niet beschikbaar in de winkel. Ze dacht met mij mee en de volgende dag had ik de juiste maat al in huis.

Zonder het huis uit te gaan het product ontvangen. Top prestatie

Binnen 1 dag kreeg ik mijn laarzen al binnen. Toen ik, na een halve dag dragen, er achter kwam dat er geen zooltje in de rechterlaars zat heb ik de klantenservice gebeld. Zij vonden het erg vervelend en gingen voor mij op zoek. Helaas niet de zool kunnen vinden maar krijg nu wel een nieuw paar retour. Hele nette service en snel geregeld!Toen ik, na een halve dag dragen, er achter kwam dat er geen zooltje in de rechterlaars zat heb ik de klantenservice gebeld. Zij vonden het erg vervelend en gingen voor mij op zoek. Helaas niet de zool kunnen vinden maar krijg nu wel een nieuw paar retour. Hele nette service en snel geregeld!

Snelle levering, en vooral ook super vriendelijke service in de zaak zelf!

Snelle levering en super vriendelijke en goede service in de zaak.

Goeie service

In de winkel schoenen gepast met mijn dochter. Maat groter nodig maar niet aanwezig. Aldaar besteld en betaald, volgende dag al in huis.

Medewerker Ziengs Wageningen is een topper.

Gewoon zoals het moet zijn

Ik had twee paar laarsjes besteld, de andere dag al binnen, toen de maat niet goed was retour gedaan, en de volgende dag al de goede maat in huis, en binnen een week geld weer netjes op de rekening, Zonder moeite, heel goed en netjes afgehandeld allemaal. Gewoon zoals het hoort, mijn complimenten

Mijn slanke voeten passen niet in veel schoenen en dan ook nog damesmaat 36,

Wegens handicap winkel ik al jaren online bij Ziengs. Thuis passen bevalt heel goed. In fysieke winkels vind ik bijna nooit maat 36 die dan ook nog mijn smaak zijn én lekker zitten en lopen!

Fijne overzichtelijke webshop met een compleet assortiment voor het hele gezin

Mooi assortiment

Goede acties

Makkelijk en snel!

Fijn dat het zo snel bezorgd wordt en altijd goed verpakt.

Blij met de laarzen!

Verkoopster was weinig spraakzaam.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!