Ideale manier om via winkel & webshop te kunnen bestellen.

Ik kocht een paar Tamaris laarsjes maar mijn maat was niet meer aanwezig in de winkel. Ik kreeg het advies om de schoenen via de webshop te bestellen en met behulp van de verkoopster lukte dat en maandagmiddag had ik ze in huis.

Prima ervaring

Na de bestelling gedaan te hebben is alles prima geregeld dus een prima ervaring

Geweldige schoenen

Heel erg goed

Slechte kwaliteit Gabor schoenen

Zie hieronder

aankooop laarsjes

De laarsjes waren helaas te smal. En heb ze teruggestuurd. Ik heb inmiddels in de winkel wel passende laarsjes gevonden. Jammer dat er zo weinig keus is in breedte maten voor ouderen, En ben voortreffelijk geholpen door een verkoopster, haar naam weet ik niet.

De schoenen worden perfect geleverd en snel binnen 2 dagen waren ze er en nog korting ook echt een aanrader

Het kan beter .

Heb later pas in de gaten, toch wel verschil zit l tussen linkse en rechterschoen . In de veters en de print tussen links en rechts , maar heel gelukkig niet zo erg . Ik had ze al gedragen . En verder lopen zij goed en met veters kan men de hoogte goed stellen met hoge wreef . dank U wel voor Uw aandacht en groet van [email protected]

Bestelling geannuleerd

Bestelling werd dag later geannuleerd. Op de website kon echter het product nog steeds in mijn maat besteld worden, ook een dag later nog.

Goede schoenen

Niet wat ik gewend ben van Ziengs!

Ik heb op 29 september Chelsea Boots besteld en die zouden de volgende dag komen. Zaterdag kreeg ik niks, ook geen bericht. Ik heb nog een paar dagen gewacht en toen heb ik in mijn bestellingen gekeken en daar stond dat ze besteld waren en onderweg. Toen heb ik contact opgenomen om te vragen wanneer deze laarsjes binnen zouden komen. Toen kreeg ik bericht dat er geen laarsjes meer beschikbaar waren en dat ze mijn bedrag zouden terugstorten. Ik baal hier enorm van want mijn dochter wilde deze graag hebben en ik had ze besteld omdat ze in een weekend deal vielen en nu dus overal de volle prijs voor betaald moet worden. Ik heb altijd hele goede ervaringen gehad maar hier heb ik echt een wrange smaak van overgehouden, Ziengs…

Zeer goed geholpen, kundig en vriendelijk personeel

Snelle vlotte juiste levering

Makkelijke bestelling, goede communicatie en juiste levering.

Super winkel , we zijn super goed geholpen! De bestelling was heel snel binnen. Top!

Goed bedrijf

Ik koop altijd de schoenen bij Ziengs. Wordt altijd goed geholpen in de winkel. De prijzen zijn nog te betalen en de schoenen zijn uitstekend.

Enige opmerking als je gevraagd word wanneer je ze geleverd wil hebben kan je aankruisen morgen dat is dus niet gelukt Jammer als we hier dan over mailen zeggen jullie dat het aan de bezorger ligt dat kan maar bied het. Dan niet aan als je het niet kan garanderen

Na de bestelling de schoenen snel gekregen! Helaas te klein, heb ze naar de dichtstbijzijnde winkel gebracht en werd daar goed geholpen! Nu alleen na een week nog op het geld wachten dat teruggestort zal worden!

Bij retour in tegenstelling tot veel andere winkels snel je geld terug

Schoen was voor mij te strak om de enkel en moest het helaas terugsturen. (Teruggebracht in Ziengs filiaal.). Binnen 2 dagen had ik het geld weer op mijn rekening staan! Netjes.

Schoenen gepast in de winkel in Kampen. Helaas was de maat er niet meer maar het personeel heeft het perfect opgelost. De schoenen zijn gepast in een andere kleur en hebben de juiste kleur opgestuurd. Dag erna in huis.

Correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

verkeerde schoenen geleverd

Ik had twee paar pumps besteld en ontving 2 paar kinder laarsen.

Snelle levering en prettige medewerkers

Hele goede klanten service

Online besteld en opgehaald in de winkel. Na thuis passen wilde ik toch een maat kleiner en ik werd erg goed geholpen in Den Bosch. Heel blij met m’n aankoop.

Verrassend

Het door mij gekochte artikel werd verrassend snel geleverd. Keurig verpakt en ik vond het pprachtig.

Artikel is al defect

Mijn dochter heeft de schoenen 2 keer aan gehad. Nu is de schoen al kapot. Één van de ijzeren ringetjes waar een veter doorgaat, is los. Welke oplossing kunnen jullie hiervoor bieden? Ik hoor graag van jullie.

De enkellaarsjes heb ik geretourneerd omdat de bovenkant ervan pijnlijk schuurde !

Bij het lopen schuurde de scherpe bovenkant tegen mijn been dit was zeer oncomfortabel.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!