Fijne laarsjes van Gabor

Met een leuke kortingcode laarsjes van Gabor besteld.Zit altijd goed!Bestellen bij Ziengs is de volgende dag in huis!Hoe mooi is dat.Ben erg tevreden over aanbod bij Ziengs.

Goede schoenen, goede service

Heb mooie enkellaarsjes gekocht. Ziengs is altijd snel met versturen en retour gaat ook makkelijk en altijd geld terug.

snel en goed

het product was makkelijk te vinden en te bestellen

Heerlijke schoenen

Op tijd geleverd. Goed qua maat en design! Fijne aanbiedingen

Goede service in de winkel, snelle bezorging

Mijn maat was niet meer verkrijgbaar in de winkel, maar ik werd heel goed geholpen en de volgende dag had ik mijn schoenen al in huis. Perfect!

Anders

Mijn laarsjes waren echt heel anders v kleur dan op de foto

Mooie korting, en een blije zoon

Zeer mooie develab schoenen, en zeer snel geleverd Toppie

Slecht, artikel bleek na bestelling niet leverbaar

Artikel besteld en betaald . Dag later kreeg ik mail dat deze niet leverbaar was. Mijn partner heeft dit ook al eens ervaren bij Ziengs. Wij zullen dan ook niet meer bestellen

Top!!

Wat een leuke meiden, ben geslaagd voor een mooi paar sneakers.. Leuke collectie, super leuk personeel!

Snel geleverd,mooie enkel laarsjes

Snel geleverd Mooie kwaliteit

Alles perfect

Perfect gewoon

Zeer uitgebreide en mooie collectie van heren en damesschoenen

Mooie schoenencollectie, veel merken, goede prijzen en zeer snelle levering en prima klantenservice.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

slechte ervaring maar vlot rechtgezet

Eindelijk eens een paar schoenen gevonden maat 49 die ik ook mooi vond. De bestelling komt aan huis, blijkt dit maat 39 te zijn en een heel andere schoen. :-( Vanuit België zou je dan nog moeten betalen om deze terug te sturen ook. Na een vlot mailtje kon ik de schoenen kostenloos terug sturen en werd het bedrag teruggestort op de rekening. Een slechte eerste ervaring met de Ziengs en dus nu nog geen schoenen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snelle levering en merkschoenen

Ik had de schoenen eerst gepast in de winkel van Ziens . Maar de kleur die ik wilde was er niet .Ik kreeg wel te horen ,als ik ze het weekend bestelde kreeg ik 20% korting. En dit heb ik gedaan .Heel goed van Ziens om dit te melden . Daarom heel goed.

Ik kende dit niet . Maar geweldig

Snelle en verzorgde service. De schoenen helaas retour moeten sturen ivm smalle leest. Nu nog afwachten hoe de retour afgehandeld wordt

Prima levering

Leuke keuzes in de sale, snel thuisbezorgd.

Snelle en correcte levering

Product werd uitgebreid omschreven op de website waardoor ik overtuigd was van de fitting.

Snelle en correcte levering

Ziengs heeft mooie merken, ruime sortering

zeer vriendelijk en behulpzaam..,

Thank you for the super nice service.

Goede kwaliteit en leuke acties

Altijd leuke collectie.

Super tevreden

Goeie kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en netjes verpakt. Gewoon zoals je zou verwachten.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!