Mooie schoenen, goed verpakt!

Veel keus en snelle levering

Ziens heeft veel keus, regelmatig leuke kortingsacties en levert snel.

Makkelijk bestellen,snelle levering

Collectie van Feyn was uitgebreid

Online was de collectie van Feyn uitgebreid en dan heb je een betere keus dan in de winkel.

Zeer snelle levering

De dag na bestelling schoenen en pantoffels ontvangen. Voldoen exact aan beschrijving en passen perfect.

skechers super fijn de knal rose

ze zijn opvallend maar ze zitten heerlijk dev skechers in de kleur rose en paars

Mooie collectie heren sneakers van goed kwaliteit

Als je weet wat je wil, is het makkenlijk bestellen.

Helaas

Helaas 2 verschillende maten geleverd

Duidelijke website, veel keus, snelle bezorging

Bij Ziengs hebben ze veel keuze. Je bestelling wordt snel bezorgd en is indien nodig ook makkelijk te retourneren.

fijne vlotte afhandeling'

Mijn sneakers van Floris van Bommel, besteld bij Ziengs, werden daadwerkelijk binnen de beloofde tijd afgeleverd. Klasse!!! Eindelijk een webside die zijn woorden nakomt. Nogmaals klasse!

Correct!

Heel stipt en alles in orde!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel mooi verpakt en snelle levering!

Heel mooi verpakt en snelle levering! De schoenen l op en prima.

Teleurgesteld

Leuke schoenen besteld online in de sale, netjes betaald, krijg ik een dag later mail terug dat ze al uitverkocht waren. Jammer.

Wisselend

In de tekst bij het artikel stond verkeerde informatie. Er stond dat de zool uitneembaar was, maar dit bleek niet zo te zijn. Dit was echter wel essentieel, daar had ik de schoenen op uitgekozen, vanwege mijn steunzolen. Gelukkig was de service bij het retourneren heel goed.

Aanrader

Snel gestuurd, goed op de hoogte gehouden en goede kwaliteit. Heel tevreden.

Alles top geregeld

Schoenen werden netjes zoals beloofd op tijd bezorgd. Bij mij niet nodig maar netjes met een retour formulier erbij . Ik ben om en bestel zeker weer bij Ziens

De schoenen zijn echt geweldig, zitten goed en zijn ook nog goed ingepakt en zitten..perfect

De schoenen zijn echt geweldig, zitten goed en zijn ook goed ingepakt en zitten ook nog geweldig.

Blij

Snel geleverd en precies wat ik wilde.

Ziengs heeft goed geholpen en prima service gegeven, zeer tevreden.

Zeer positief

Altijd goed geholpen in winkel maar ook bestellingen gaan prima.

Geweldig en klantgericht

Korrecte service en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling bij inpakken niet beschikbaar en dus geannuleerd.

Onlangs had Ziengs 20% korting op een paar schoenen van 49,99. De volgende dag kreeg ik een mail met daarin: Helaas hebben wij jouw bestelling moeten annuleren. Tot onze grote spijt was het artikel niet meer beschikbaar op het moment dat wij jouw bestelling wilden inpakken. Om het goed te maken hebben we een kortingscode voor jou. Met de onderstaande code ontvang je 5 euro korting op je volgende bestelling. De kortingscode is geldig vanaf 49,99 en t/m 14 dagen na verzending. Niet geldig i.c.m. andere kortingscodes. Van blij zijn met een nieuw paar schoenen met 10 euro korting naar teleurgesteld worden zonder schoenen en met 5 euro minder korting (op schoenen die alsnog uitverkocht zijn). Ziengs heeft de voorraad op de website niet up to date en denkt dit bij een klant goed te kunnen maken met de helft van de korting vanaf een bepaald aankoopbedrag. Jammer.

Zeer klantvriendelijk. Meedenkend, maar niet opdringerig.

Alkmaar personeel heel attend. Ze zijn duidelijk en eerlijk in hun verkoop. Je stap er makkelijk binnen

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!