Besteld voor de eerste keer op zaterdag, en dinsdag beroep geleverd. Fantastisch

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering En snel met terugbetalen bij retour!

Snelle levering, alles heel duidelijk service prima

Snelle verwerking!

Snelle en nette levering

Eerst maat 40 besteld, later nog maat 41 omdat ik twijfelde over de maat. Eerste levering duurde wat langer, maar dat alg aan de postbezorger. Tweede paar schoenen was er de volgende dag al. 1 paar retour gezonden en ook daarbij snelle reactie dat ze hem hadden ontvangen. Blij met alles !!

Top winkel

Mooie collectie en snelle service. Helaas gin gen de laarsjes retour omdat ze klei vielen

Vlotte levering en na retourzending ook het aankoopbedrag vlot retour.

Prima en snel geleverd. De schoen re hts was echter te wijd, dus retour gestuurd.

Het pakket ontving ik precies op de afgesproken dag heel vlot nadat ik de bestelling had geplaatst. Ook is het fijn dat er geen verzendkosten zijn. Zelfs niet bij retourneren als de maat niet past. Snel een paar nieuwe besteld en na een paar dagen stond het bedrag voor de retourzending alweer op mijn rekening.

Keurig en correct geholpen.

Correct geholpen.

Snel en duidelijk

Personeel helpt mij altijd goed. Probleem werd snel en goed opgelost. Compliment voor de organisatie.

Super service, en hele leuke schoenen! Prima kwaliteit en prijs verhouding.

nvt

heel fijn geholpen klasse !!!

Product niet ontvangen, maar goede klantenservice

Schoenen besteld welke helaas niet geleverd werden. Goed contact met de klantenservice gehad die het hebben uitgezocht en schoenen blijken vermist te zijn bij de PostNL. Netjes een keuze gehad of ik de schoenen wilde laten na leveren of mijn aankoop bedrag retour wil ontvangen.

Slecht

Mijn bestelde schoenen kwamen uit een winkel en vertoonde gebruikers sporen .Heb ze meteen retour gestuurd zeer teleurgesteld.

Binnen een dag de schoenen binnen,

Prima levering

Op de juiste dag bezorgd en een leuke schoen die goed zit.

makkelijke en snel te bestellen, goede service, snelle levering

ik kon makkelijk en snel bestellen, de website is duidelijk en de afhandeling ( ook van retouren) gaat vlot en soepel

Onvriendelijk geholpen in de winkel

ik heb de schoenen in de winkel laten bezorgen. Ik wilde ze daar graag passen en eventueel retourneren. De verkoper zei dat dit niet kon, had er volgens mij geen zin in. Ik werd afgescheept met het verhaal dat de kassa het niet deed. Hij zei: dag mw, gaat u ze maar op uw gemak thuis passen.

Supersnelle levering .

Niet goed

3 dagen na bestellen nog geen reactie,mijn vraag wanneer wordt er geleverd,wordt er geroutineerd????? Heb ik nog niks

Fantastisch!

Super snel, correct. In één woord geweldig! Zeker aan te raden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima. Snelle levering. En geld voor retour ook snel terug gestort

Industrieweg 34

9403 AB Assen