Sehr guter und unkomplizierter Service.

Sehr freundliche und zuvorkommend Bedienung im Geschäft. Der gewünschte Schuh war nicht lagernd. Mir wurde vorgeschlagen ihn im Online Shop zu bestellen. Die nette Verkäuferin füllte die Bestellung selber für uns aus. Schnelle Lieferung ohne Versandkosten nach Deutschland. 3 Tage später war das Paket in Köln. Einfach perfekt !

Duidelijke en keurige site met ruime keus redelijke prijzen en super snelle levering vrijdagmiddag besteld en andere dag in huis zoals beloofd op de site

Slippers

Heel blij met mijn slippers ,

prachtige sandalen

prachtige sandalen die - zoals altijd - snel geleverd waren.

Prima bediening in de winkel, correcte levering van de bestelde schoenen de volgende dag thuis

zeer positief

Beeldschone schoenen

Supersnelle levering van prachtige, kleurige schoenen. Aanrader!

Prima, snelle verzending.

Altijd top.

Ziengs, altijd makkelijk en snel bestellen. En ook het retourneren is simpel. Fijn!

Na een nare ervaring in winkel Den Bosch

Evelien werkzaam in Assen heeft mijn probleem met medewerker in Den Bosch prima opgelost. Door haar heb ik toch mijn sketchers die ik graag wilde hebben kunnen kopen. Ben al jaren een goede klant van Ziengs Met vriendelijke groeten, Myra Louwes

Goede kwaliteit van product

Zoals altijd was de kwaliteit van het product goed, verpakking was ook correct en onbeschadigd. Het enige minpuntje was, dat ik de verzending op een bepaalde datum had verzocht, omdat ik niet thuis was en niet zeker wist of de buren het aan konden nemen. De datum die ik ingevuld had, was 15-9 maar de verzending was direct de dag van bestelling waardoor het pakket de dag erna al werd bezorgd (buren waren gelukkig thuis).

Schoen was kapot, na 3 weken, zonder problemen omgeruild. Top service

Snelle bezorging

Ik had de schoenen 3 dgn voor het bezorgen besteld en vond dat ze erg snel arriveerde. De schoenen bevallen zelf ook erg goed.

Snel en netjes

Garantie... Super geregeld

Hey dude schoenen met stiksel los, naar ziengs in woerden gegaan. hier heel vriendelijk en snel geholpen. oude schoenen ingeleverd en zijn gelijk nieuwe besteld voor garantie, deze waren de voldende dag binnen. Top geregeld.

Goede schoen prima prijs

Ziengs is top!

Schoenen van mijn dochter waren te snel kapot gegaan en ik heb compleet nieuwe ontvangen. Top service! :))

Bestelling makkelijk levering prima

Bestelling oké Levering en product goed

Snelle en keurige levering.

Vanuit de winkel besteld en thuis afgeleverd. Alles dik in orde.

Online besteld keurig optijd geleverd.

Goed en slecht tegelijkertijd

Schoenen on line besteld waren er inderdaad razend snel. Maar bleken één maat te groot te zijn. Winkel hier in de stad is definitief gesloten en daarom opgestuurd. Nu radiostilte. Wacht af voor dat de schoenen een maat kleiner worden besteld.

Superblij met de schoenen en snel bezorgd

Snel bezorgt en hele mooie schoenen. Heel goed ingepakt.

Mijn maat niet aanwezig in de winkel, volgende dag al thuis ontvangen. Goed gedaan Ziengs

ben zeer tevreden

Ik hoop veel loop plezier te hebben van mijn nieuwe schoenen.

Super service

Ik kocht in Veendam een paar zomer schoenen. . Na een paar keer dragen ging een bandje stuk. Verkeerd gestikt. Niks schoenmaker en reparatie. Er werd netjes een paar nwe schoenen besteld en bezorgd. Top service van ziengs veendam

Industrieweg 34

9403 AB Assen