Leuke winkel met vriendelijke personeel

super tof

Word altijd keurig geholpen door de mensen. ook al loop ik als man altijd in vrouwen kleding word ik altijd correct geholpen en keurig te woord gestaan. zowel door de oudere generatie alswel door de jongere generatie. een fijne winkel om te komen

Mooie collectie, supersnelle service

Mooie collectie en snelle levering

Snel bezorgd netjes verpakt .

Een prima site en snelle service

Mooie schoenen, snelle levering

Veel keuze, mooie schoenen

Goed. Product snel in huis.

Snel afgeleverd

Mooie Gabor enkellaarsjes! Snel geleverd

Snel en vlot gegaan.. De schoen die besteld hat is prima, top.. ik kon deze al wan ik had al dezelfde schoen 2 maanden geleden gekocht.....

Mooie boots en mooie prijs.

Snel besteld en snel geleverd.

Top schoenwinkel

Vriendelijk en kundig geholpen bij besteling online door verkoopster, ook bij afhalen bestelling, Top schoenwinkel(

Snelle levering een goede service

Mijn schoenen waren niet op voorraad in de winkel en werden voor mij besteld. Ze werden snel geleverd.

De Ecco sandalen die ik bestelde werden twee dagen daarna bij me bezorgd. Kernwoorden: snel, accuraat, goed verpakt en juiste product.

Mijn ervaring was uitstekend

Mijn ervaring was buiten verwachting!

Goede ervaring in de winkel in Bussum.

Bestelling in webshop beantwoordde niet aan mijn verwachtingen. Uiteindelijk heeft de winkel het door mij bestelde product teruggestuurd en heb ik in de winkel een ander aar enkellaarsjes van een ander merk gekocht (omgeruild). Tot mijn grote tevredenheid ging dat alles prima. Ik ben al jaren een vaste klant bij Ziengs. Fijne winkels met goede merken schoenen en laarzen etc.

Ziengs online is uitstekend!

Mooie blauwe instappers online besteld! De maat is goed, netjes verpakt en bij een Ziengs winkel opgehaald! Online en winkelvoorraad is niet gelijk daarom bestel ik voor ons beiden de schoenen online!

Ik kreeg twee linker schoenen

Tot mijn grote verbijstering kreeg ik twee linker schoen... Dus zal ik bij de zaak in Heerenveen ze terug brengen en opnieuw een bestelling doen Er zal ergens in een doos de twee rechter schoenen zitten. Hopelijk kunt U ze vinden Vriendelijke groet Anneke van Eysinga Huisterheide 1 8521NC St Nicolaasga Friesland 0031 623464093

De kleur artikel op de foto komt precies overeen met wat wordt geleverd.

Heel fijn

Heel fijne ervaring

goed verzorgd

Niet duidelijk

Ik had laarzen besteld, het duurde heel lang… geen afmelding of mail gehad dat ze er niet waren. Wel via het betalingsysteem een mail waarin stond dat ik 0 euro moest betalen. Nooit een mail gekregen van ziengs dat de schoenen niet geleverd konden worden

Alles liep goed

Bestellen ging goed, schoenen de volgende dag binnen en ze zitten en lopen heerlijk.

uitstekend

Ik ben zeer goed geholpen door een Engels spekend werknemer. wat ik zocht was niet in mijn maat. ze heeft mijn maat besteld en ik heb binnen 1 dag thuis bezorgd gekregen. mijn dank daarvoor. Kamla de Wilde.

Hele mooie snaeakers

ik had hele leuke sneakers besteld, maar het duurt de wel wat dagen dat het bezorgd werd, maar dat lag aan post.nl. Maar ik heb ze retour moeten doen, net ze waren te smal. Erg jammer

Industrieweg 34

9403 AB Assen