Prima levering, binnen 2dgn binnen!

De bestelling ging goed

Alleen moesten de schoenen 1maat kleiner. Zij hadden een verkeerd adres erop gezet. Zij hadden het retouradres erop geplakt. Door te bellen met de klantenservice kwam alles toch weer in orde!

Eerste keer maar alles prima in orde

Makkelijk zoeken en snelle levering

ik zocht een bepaald paar schoenen. Die had ik zo gevonden op de site. Levering de volgende dag, top! Half sterretje eraf omdat ze hier duurder waren dan ik ze ergens anders had gezien, maar je kunt ook niet alles hebben.

Snel en keurig verzonden

Aazeling maar toch gedaan en absoluut naar volle tevredenheid !!! Buu

Goede ervaring

Ziengs heeft gewoon gedaan wat ze moeten doen. Geen problemen gehad bij mijn bestelling.

Goed geholpen Super blij met me Tamaris enkellaarzen echt leer

Supergoed

De bestellingen kwamen snel binnen en de retouren werden goed en snel verwerkt Ivm de slechte gezondheid van mijn man moest ik wel online drie paar bestellen zodat hij thuis een keuze kon maken, één paar heeft hij gehouden de andere twee gingen zonder problemen retour, super!

supper snel ontvangen.

top

Superfijn geholpen

Nieuwe schoenen in Soest in andere kleur gepast, en Cora, de medewerkster heeft in de juiste kleur de schoenen besteld. Top en heel blij mee.

Vriendelijk en interesse getoond

Veel aandacht gegeven en allerlei andere schoenen laten passen, niks was teveel!

Slechte klantenservice en retourservice

De schoenen online besteld van de webshop. De schoenen in de winkel laten leveren (zodat ik ze gelijk kon passen en retour doen). Ik kreeg de melding dat de schoenen gewoon in de winkel beschikbaar waren en niet door de webschop waren toegestuurd en de schoenen gewoon in de winkel kon ophalen. Maar toen ik van de verkoop wou afzien werd me verteld dat ik de schoenen mee moest nemen en via post retour moest doen om mijn geld terug te krijgen. Overigens staat dat niet op de retourbon! Waar ik een foto van heb gemaakt uiteraard waarop dit rare retourbeleid nergens stond vermeld. Daar staat op dat de winkel de retour alleen dan niet accepteert als het door een externe partner is aangeleverd. Wat nu dus niet het geval was.

Superservice

Snelle levering en goed product

goede en snelle levering.

na bestelling volgende dag geleverd

Ben vriendelijk en rustig geholpen met goede adviezen

Ben vriendelijk en rustig geholpen met goede adviezen.

Snelle en correcte afhandeling retourzending

Snelle en correcte afhandeling retourzending

Goede en snelle service! Mooi leren schoenen voor een mooie prijs

Mooi en goede pasvorm

Prima klantvriendelijke schoenwinkel

Mijn bestelling, via internet, met bezorging in de winkel in Emmen heeft nogal wat vertraging opgelopen. Ik heb vandaag 7 september pas het juiste paar schoenen op kunnen halen, door fouten bij verzending vanuit het magazijn. De bedrijfsleider heeft op een zeer vriendelijke wijze mij tevreden kunnen stellen en voor de juiste levering zorg gedragen. De verkoopster in de winkel die mij vandaag de schoenen overhandigde, was keurig netjes en behulpzaam en bood mijn vrouw en mij tijdens het passen van de schoenen nog een heerlijk kopje koffie aan. Wij kopen zeker nog eens schoenen bij Ziengs in Emmen.

Prima website

Website werkt goed

Prima, altijd goed

Overzichtelijke website, snelle levering

Snelle levering van een prima product.

Ik heb 2 bestellingen kort na elkaar gedaan. Beide keren snel en volgens afspraak geleverd. Uitstekende service. Voor herhaling vatbaar, wat mij betreft.

Uitstekend!

Online besteld, snel geleverd! Top!

Goed in Heerenveen

Heerenveen had de juiste maat niet om te passen en deze heeft voor mij een order aangemaakt en afleveren in de winkel Hilversum om daar te passen Echter deze paste ook niet dus gelijk in de winkel achter gelaten De man in Hilversum gaf mij een formulier om in te vullen en zou het geld retour op mijn rekeningnummer komen. Tot op heden één week later is dit nog niet gebeurd terwijl de schoenen allang retour zijn gekomen op de Industrieweg 34 te Assen

Industrieweg 34

9403 AB Assen