Slecht

Had schoenen gekocht maat 39. Ze waren veels te klein. Tot op heden heb ik er niets van gehoord.

Alles goed verlopen

Fijne site om te bestellen en vlotte verzending.

Zeer goede service!

Snelle levering en goede afhandeling van de bestelling.

Mooie schoenen, snelle levering.

Een super fijne ervaring

Geweldig… zowel op de webshop, met de klantenservice als in de winkel

Skechers Street zijn fantastische wandelschoenen. Oersterk, ventilerend, met traagschuim voetbad en luchtvering in de hiel. Na 4.000 km zocht ik alvast een nieuw paar voor in de reserve. Gezocht op het artikelnummer… in 1 keer raak, besteld en de volgende dag al in huis…helemaal top!

Fijn met bestellen

Opzet van de site heel mooi Duidelijke maattabel men geeft ook aan als de schoen smal is. Vind ik fijn als klant dat ik vooraf al kan zien wat ik te verwachten hebzodat je de juiste keuze kunt maken.En dat is bij jullie Top.

Alles top,super schnelle Lieferung

Von der Bestellung zur Lieferung alles super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en aflevering op tijd

De bestelling werd afgeleverd zoals aangegeven

Ik ben goed geholpen

Ze hadden alle tijd voor mij

Leuke schoenen en snelle verzending

Ze hebben een hele grote collectie dus altijd iets moois te vinden voor een goede prijs. Daar komt bij de de verzending snel is en je het dus snel in huis hebt. Top!

service tot in de top

mijn voet te breed,terug gestuurd 2 dagen erna geld weer terug

Dat ik maat 38 besteld hebt en maat 40 kreeg.

Hoe is het mogelijk dat ik maat 38 bestel en maat 40 krijg.

zeer tevreden

een correct bedrijf....levert volgens belofte.....formidabel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede en snelle service

Zowel de levering en de retouren snel afgehandeld.

Snelle levering.

was prima alleen het terugzenden met post nl was niet zo goed.

Ik heb het naar postkantoor gebracht maar iedere keer kreeg ik bericht dat er vertraging was tot 3 keer toe toen was het bezorgd.Als ik iets niet houden wil omdat het niet past breng ik het dezelfde dag terug en als het dan een hele poos duurt voordat het terug is vind ik vervelend ook omdat ik met Riverty betaal. Gr.J.Windt.

Teruggestuurd

Heb de laarsjes teruggestuurd, maar nog niks gehoord

Snelle bezorging

De bezorging was top, de volgende dag al geleverd, jammer genoeg zijn de schoenen te groot en moet ik ze weer omruilen in de winkel

Snelle levering en goede afhandeling! Top Helaas waren de laarsjes niet naar wens, te groot.

op tijd, goede info

Schoenen besteld, deze zijn netjes op tijd geleverd. Onderweg goed op de hoogte gehouden van de levering.

Vlot en duidelijk

Kopen en/of retour snel en simpel.

Prima, savonds besteld volgende dag bezorgd

Zie boven

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!