Bestelling werd terug gestuurd

Bestelling gedaan, paar dagen gewacht en niets ontvangen. Krijg ik in ene een mail dat mijn bestelling retour is gezonden. En daar ook een paar berichten over gehad. Zo raar. Ik had een kortingcode van 10 euro maar was nu alles kwijt. Geen bestelling en geen korting. Zo jammer. Dit nog nooit eerder mee gemaakt met ziengs

Levering was op tijd

Beide schoenen van Muyters vielen groot. Het zou fijn zijn wanneer Ziengs dit vermeld bij de omschrijving van de schoenen.

Prachtige schoenen snelle verzending en een mooi prijsje

Snel ontvangen!

De schoenen snel en goed verpakt ontvangen!

Goede keuze gemaakt. Is zoals op de afbeelding en maat valt ook goed.

Laarzen bleken tot 2x toe niet leverbaar achteraf

Leuke laarzen besteld. Nog beschikbaar in mijn maat. 2 dgn later mail dat toch niet leverbaar was. Ik kreeg een kortingscode Opnieuw laarzen besteld. Beschikbaar in mijn maat. Zou volgende dag thuis bezorgd worden. Dag erna opnieuw een mail dat laarzen toch niet leverbaar zijn….

Zaten meten als gegeten

Ik heb erg moeilijke voeten. Vaak sneakers aan maar deze zaten als gegoten!

Snel geholpen

Zeer goed geholpen

Fijn en goed geholpen in de winkel.

Alles is goed behalve de levering. Vandaag besteld morgen in huis klopt niet, duurt ong 2-3 dgn

De levering duurt 2 dagen en niet volgende dag in huis. Je kunt beter een datum kiezen.

Online plus afhalen loopt goed

Super goede pasvorm. Lopen super!

Snelle en goede levering

Schoen zijn geleverd volgens afspraak. Service en klantvriendelijkheid van het personeel in Veendam is heel goed.

Snelle bezorging

Mooie sandalen, goed van maat.

Niet succesvol

Twee paar bestelde schoenen waren qua maat niet goed dus moesten terug. Slippers had ik graag gehad maar daarvan werd de verkeerde maat werd gestuurd. (Op zakje stond 42 maar 41 zat in de zak) Opnieuw bestellen zou bezorgkosten met zich mee brengen.

Ontvangen en terugsturen waren beiden geen enkel probleem. Ik had heel snel mijn retourartikel op mijn bankrekening staan.

De schoenen werden de volgende dag al geleverd en zitten perfect.

Snel!

Sandalen besteld en binnen 24 in huis. Prima sandalen! Leuke, vrolijke kleuren.

Goed!

Snelle bezorging

Bestelling prima gegaan

Helaas kan ik de laarsjes,nog niet aan .Ik draag een beenorthese, en die wordt nog aangepast. Ze zijn voor de trouwerij van mijn dochter. Ze zijn er wel comfortabel uit.Hoop dat ik ze kan houden,is zeker een mooi laarsje.

Goede webshop, snelle bezorging met duidelijke informatie.

Netjes en snel geleverd

Geweldig.

Grote keuze en snelle levering.

Goede kwaliteit

Snelle verzending Goede kwaliteit prijs verhouding

Goed en snel

Bestellen ging gemakkelijk, de bezorging was ook snel en de schoenen zijn zoals verwacht

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!