Fast delivery, easy returns and great product

I order a pair of shoes that were delivered quickly. Had to return them as they were too small but could do so at a store and the refund came through super quick. Ordered the correct size and had them delivered, again super fast. I'm very happy with my order and the service.

Mooie schoenen!

Fijne pasvorm en snelle levering! Ben zeer tevreden over Ziengs.

Het kost wat meer, maar dan heb je een goed product!

Vriendelijke en prettige sfeer

Jammer

Schoenen waren niet meer leverbaar ookal stonden ze nog wel op de website. Geld is vlot teruggestort.

De schoenen waren er na een week nog niet.

Aangegeven dat ik in dat geval de bestelling wilde annuleren. Reactie: oké. Geen sorry, niks

Professionele afhandeling, fijn product

Professionele afhandeling. Fijn product

Super goed

We kwamen voor een editie Puma’s die helaas niet meer in de winkel waren. Mevrouw in de winkel heeft ze opgezocht en voor ons besteld! Heel vriendelijk geholpen! Echt super

Snel in huis!

Zaterdag besteld in de winkel, maandag in huis, super service.

Zie mijn opmerking bij de Puma

Heel goede site en service. Goede en mooie schoenen Prijs/kwaliteit. Heel tevreden. Dank u.

Kleurverschil in schoenen

Jammer dat degene die de schoenen verzend een paar schoenen opstuurt die verschillend van kleur zijn. Dit is onnodig rijden voor de chauffeur want ik stuur ze weer retour en bestel vervolgens direct weer nieuwe. Dus hoog kostenplaatje voor Ziengs en ik mis de 5 euro korting die ik nu aangeboden krijg voor mijn volgende bestelling, want inmiddels heb ik al besteld.

Had en bestelling gedaan en kreeg op hetzelfde moment een mail met 20%extra korting. Dat zag ik pas na mijn bestelling. Ik had dat gemeld en kreeg alsnog de korting. Dat vond ik heel tof. Goede service.

Goed, prettig en snel.

Nog nooit schoenen gekocht vis internet. Bij Ziengs ruime keuze voor nette prijzen. Zeker geen spijt van mijn aankopen!

Niks ontvangen

2x besteld konden de schoenen niet vinden terwijl deze wel op de site stond. Dus geld terug gekregen

Good quality . Good design

Perfect shoes

Jammer

Er werd een compleet verkeerd paar sandalen geleverd. Bij het retourneren van m’n sandalen klopte het retourlabel niet…

Zeer tevreden over dit bedrijf, doet wat het belooft, vandaag besteld, morgen in huis, zal er zeker nog bestellen. Een aanrader

Goed en snel

Altijd goed overzichtelijk en snel.

Dit is de eerste keer, dat ik op deze manier schoenen heb gekocht

Mooie schoen, maar heel smal

De schoen zelf is echt mooi en degelijk. Ook hangt er een kaartje aan dat het een smalle pasvorm betreft, helaas wordt dit niet vermeld op de site van Ziengs. De schoen opzichzelf dus heel mooi, maar dan moet het kindje wel smalle voet hebben.

Mooie schoenen voor m’n kleindochter

Goede snelle levering! Helaas waren ze te smal voor haar voetjes dus zijn ze retour gestuurd.

Prima service, de sandalen snel ontvangen. Helaas te groot en 1 maat kleiner niet beschikbaar die geretourneerd. Ik kan nu nog niets zeggen over de snelheid van het retourneren van mijn aankoop bedrag.

Service is goed.

Snelle levering en retourbeleid.

Industrieweg 34

9403 AB Assen