Uitstekend. Razendsnel geleverd.

Ik had een maatje te groot besteld. Op de retourbon verzocht deze te ruilen voor een maatje kleiner (dat kon helaas niet in de winkel). Daar heb ik nog geen antwoord op. Dus dat is afwachten. Maar ik houd mij aanbevolen. Uitstekende schoen.

Prima.

Geleverd zoals afgesproken.

Ik had voor mijn man Panama Jacks met 10 euro korting besteld maar in de verkeerde maat. Op naar de winkel daar werden ze opnieuw besteld, maar is verzuimd de korting mee te nemen. Toen de schoenen binnen kwamen, bleek er onder de schoenen een sticker te zitten, waaruit bleek dat de schoenen nog goedkoper waren. Gebeld met de klantenservice. Na enige tijd wachten en een keer opnieuw bellen omdat de verbinding werd verbroken, kreeg ik een medewerker aan de lijn. Deze zegde toe dat als ik een foto per mail stuurde en beide bestelnummers dit verrekend zou worden. Niet veel later ontving ik een mail dat het verschil terug geboekt zou worden.

Prettig geshopt

De site werkt goed en door de gilters in te stellen kun je sneller vinden wat je xoekt.

Mooie online aanbieding en binnen 24 uur in huis

We zochten bepaald merk en daarvan hadden ze er meerdere in de aanbieding. Dus met 2 paar schoenen kunnen we weer vooruit

Waardeloos

Werd halve week later pas bezorgd. Toen bleek een maat ook ineens niet leverbaar meer. De voorraad op de site klopt niet. Ook de winkelvoorraad niet nadat ik belde. Dus nog steeds geen schoenen.

Waardeloos

Ik had schoenen besteld en kreeg bericht dat ze niet leverbaar waren en mijn geld terug zou krijgen, dit is gebeurd. Maar nu komt het, de zondag keek ik op de site en wat schets mijn verbazing dat ze gewoon weer te bestellen waren. Alleen natuurlijk een stuk duurder, inmiddels had ik hier een contactformulier ingestuurd maar helaas krijg je daar geen reactie op

Bestelling geplaatst, achteraf geannuleerd omdat product niet op voorraad was.

Bestelling volgende dag geannuleerd.

Niet leverbaar

Ik had laarzen besteld, maar achteraf bleken die niet leverbaar. Ze staan nu echter wel weer op de website, maar nu duurder!

Snelle levering, lage prijs

Goede erva

Goede service en kwaliteit en goed overzichtelijk zeer tevreden

Makkelijk besteld, snel geleverd

Fijne schoenen

Ik ben er blij mee, lekker zittinde schoenen merk tamaris en fijne a SERVICE. SNEL GELEVERD.

Bestellen, betalen, de volgende dag de schoenen bezorgd! Top!

De vlotte afhandeling na het kopen van mijn schoenen , was erg prettig.

hele mooie en prettige winkel

je word heel goed geholpen.

Slecht, fout product geleverd

Factuur en pakbon goed, product is fout

Gewoon goed. Communicatie prima.

Behulpzaam in de winkel in Ermelo. Schoenen moesten ergens anders vandaan komen. Prima geregeld. Vlot. En communicatie ook goed.

Prima sneakers

Voor de kids leuke vrolijke sneakers gevonden.

Ok

Helaas de laarsje teruggestuurd.. deze waren te klein. Weet u ook wanneer ik de espadrilles mag ontvangen? Had 2 paar schoenen besteld en betaald..hartelijke groet Magda Groendijk

Snelle levering!

De volgende dag al in huis.

Maat niet correct

Ik heb ze in maat 38 besteld maar inplaats daarvan kreeg ik 37 1/2. Het is een cadeau voor een vriendin dus ik weet niet of de maat eignlijk klopt. Ik heb ze gemaild bijna een week gelden en toch kreeg ik geen antwoord!!!

Zeer snelle levering

In de winkel waren mijn schoenen er niet meer.Online besteld super

goede en vlotte service.

goede service.

Snel geleverd!!!

Een topervaring

De schoenen waren precies zoals omschreven en de verzending verliep snel.

Industrieweg 34

9403 AB Assen