Snelle goede levering

Alles gewoon goed. Schoenen ,heel mooi, goede prijs

Bestel al jaren met plezier bij Ziengs

Al jaren een webwinkel waar ik graag shopt

Niet zo goed

Zaterdag besteld en schoenen zouden maandag geleverd worden. Uiteindelijk donderdag gekregen.

Goede service, snelle levering

Goede korting op dure laarzen, snel geleverd

Mooie schoenen, snelle levering

Mooie schoenen, snelle levering

Klanten contact

Goed product, thuis bezorgd, in eerste instantie niet adequaat geholpen, tweede instantie wel.

Besteld en de volgende dag in huis.

2 dagen voordat ik op vakantie ging kwam ik er achter dat ik nog slippers moest hebben. Besteld en volgende dag in huis. Zo moet dat.

snel en goed

echt super gekregen wat ik wilde en de volgende dag bezorgd

Verwarrend

Vorige week een bestelling geplaatst, verkeerd adres toegevoegd wat naar mijn mening een beetje gek verlopen is. Het pakket is vervolgens met goede hulp van jullie klantenservice geretourneerd naar jullie en opnieuw verzonden. Echter hebben jullie daar nogmaals een verkeerd adres aan toegevoegd waardoor ik mijn pakket nog niet heb! Ik krijg geen reactie meer van jullie klantenservice dus dit is lekker knullig! Ik hoor graag van jullie

Keurig netjes verzorgd

Na de bestelling na 2 dagen de bestelling ontvangen. Keurig netjes verzorgd

Helemaal top!

Sandaaltjes gekocht,zooltje liet los na 2mnd en krijg gelijk nieuwe toegestuurd!

Tot 2 x toe de verkeerde maat ontvangen

Ipv de bestelde maat 38 heb ik tot 2x toe maat 40 ontvangen. Klantenservice weet niet waar het fout gaat en zegt stuur alles maar terug, dan krijg je je geld terug. Fout ligt bij Ziengs, verzendkosten voor mijn rekening...

De bestelling werd de volgende dag geleverd, helaas zijn dit krappe schoenen voor een maat 41. Zelfde dag geretourneerd en keurig binnen 6 dagen retourbetaling ontvangen

Perfekter Service / Perfecte service

Ik zag de schoen in de winkel in Arnhem, helaas was mijn maat daar niet op voorraad. De vriendelijke medewerker van Ziengs controleerde meteen en zei dat de schoen in mijn maat online verkrijgbaar was. Ook zijn er geen verzendkosten - zelfs niet voor verzending naar Duitsland. Verzending was toen erg snel

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bud echt heel slecht als je niet doet wat de site beloofd

Ik heb digitaal besteld en bezorging in Ziengs winkel in Helmond zodat ik ter plekke zou kunnen ruilen of het geld terug krijgen, zoals site beloofd. Ik heb de schoenen inderdaad geruild en ter plekke maar moest ter plekje betalen en ik kon ik de gekochte schoenen inleveren die zouden terug gestuurd worden en het geld zou daarna via leverancier overgemaakt worden. Ik heb bevestiging van ontvangst door leverancier maar mijn geld nog steeds niet terug!!

Zeer betrouwbaar

Heel goed. Ik ben tevreden

prima schoen maar 20 euro duurder als bij van Haren in Hasselt

ja ja

Snelle levering, product als verwacht

Snelle levering, product als verwacht

Verbijsterd

Omdat de schoenen die ik wilde hebben niet in de winkel stonden heb ik ze via internet besteld en opgehaald in de winkel in Zaandam. Bij het ophalen informeerde de verkoopster me zeer onvriendelijk dat zij ze ook voor me had kunnen bestellen want "als iedereen ze zelf besteld kunnen we de deuren wel sluiten". Ik heb er begrip voor dat iedereen zijn baan graag wil houden en snap dit volkomen maar de toon waarop dit werd gecommuniceerd is voor mij een reden om niet meer naar deze winkel te gaan.

Nadat in de winkel mijn maat er niet meer was werden de sandalen 2 dagen later zoals werd toegezegd bij mij thuis bezorgd.

Schoenen niet ontvangen

Ik heb 4 paar schoenen besteld en een paar nooit ontvangen. 2 paar wil ik houden, maar kan het derde paar niet retourneren, omdat het vierde paar nooit gekomen is. Een bestelling in drie delen is erg onoverzichtelijk en ik zal dit nooit meer op deze manier willen.

Heb op vakantieadres schoenen besteld en laten afleveren bij Ziengs in Winterswijk. Prima verlopen en geholpen.

In de winkel Hulst heel hulpvaardige dames. Bestelling online, heel correct en snel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!