Prima server

Schoenen besteld en snel ontvangen.

Geen reactie van Ziengs

Ik heb mijn sneakers na twee weken nog steeds niet ontvangen en ook geen reactie van Ziengs gehad op twee meldingen. Ik begrijp hier niets van, is ook nog nooit gebeurd. Ik ben hier helemaal niet tevreden over!

Snelle levering en mooie kwaliteit schoenen

Online mooie veterboots van Gabor besteld en laten bezorgen bij Ziengs in Terneuzen (zo makkelijk, hoef je er niet voor thuis te blijven) Nu prachtige laarsjes voor een mooie prijs en opgehaald bij vriendelijk personeel.

Erg jammer, besteld, betaald, dag later bericht sorry uitverkocht

Erg jammer, besteld, betaald, dag later een bericht sorry uitverkocht

Onvriendelijk personeel in de winkel

Aangezien de winkel vlak bij mijn man’s werk zat, heeft hij schoenen die ik had besteld voor mij geretourneerd. Echter wilde de winkelmedewerkster hem niet helpen aangezien hij geen factuur had. Aangezien het een online bestelling betrof was dit niet aan de orde. Ik heb de klantenservice gebeld en die gaven aan dat een ordernummer voldoende was. Mijn man is toen tijdens het werk weer langs gegaan om de schoenen te retourneren. De medewerkster weigerde de schoenen aan te nemen. Pas toen hij mij opbelde terwijl hij in de winkel stond en ik aangaf dat het ordernummer voldoende was om de bestelling te retourneren volgens de klantenservice, werd de bestelling aangenomen.

Website prima

Fijne site ruime keus

Snelle verzending, mooie schoenen, gemakkelijk retourneren

Heel tevreden

Mooie schoenen voor een geweldige prijs en ook nog eens snel verzonden. Ik ben een tevreden klant

Prima geholpen

Vond schoenen, echter niet mijn maat voorradig. Waren in de aanbieding, dus ik vermoedde ook niet meer leverbaar. Winkeldame stelde voor computer te raadplegen en vond paar in mijn maat en kleur. Stelde voor deze voor mij te bestellen. Prima extra stap van deze dame.

Goed maar kan beter

Fijne website totdat je aan kan geven wanneer je bestelling wilt hebben. 2 paar besteld waarbij 1 de eerstvolgende werkdag (Ma) geleverd kon worden en het 2e paar 3 werkdagen (wo) later. Maar je kon een leverdatum aangeven dus gekozen voor zaterdag zodat ik buren niet hoef te belasten want er moet gewerkt worden. Tot mijn verbazing werd 1e paar gewoon maandag geleverd en alleen 2e paar op zaterdag. Verwarrend dus.

Altijd goede service en constante kwaliteit.

Ik vind het altijd prettig om bij Ziengs te winkelen.

Mooie slippers, lopen heerlijk, snelle levering,

Website makkelijk, leuk assortiment en leuke aanbiedingen

Website makkelijk, leuk assortiment en leuke aanbiedingen

Goede verzending

Prima ervaring, snel geleverd

Snelle levering, schoenen voldoen aan de verwachting.

Netjes

Jammer dat er 2 maten te groot werd geleverd. En dat de schoenen al gedragen waren de zolen waren vuil. Gebeld naar de klantenservice en dit werd heel netjes opgenomen. Vriendelijke dame die mij vertelde dat de schoenen uit een winkel waren verstuurd en dat ze direct nieuwe schoenen zou opsturen. 2 dagen later inderdaad de goede maat ontvangen en ongedragen. Dat er een fout met de maat van de schoenen. Oke we zijn mensen. Maar vuile gedragen schoenen opsturen kan er bij mij niet in. Winkel medewerker had er die dag geen zin in.

Fijn om de schoenen in de winkel te kunnen retourneren, geld snel weer op de rekening, na 1 dag.

Bestellen eenvoudig en op tijd geleverd.

Ik heb twee paar schoenen besteld. Ze werden geleverd zoals beloofd. Communicatie snel en duidelijk.

Mooie schoenen, snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, keurig verpakt tegen een prima prijs

Makkelijk kunnen vinden op de site (wist wat ik wilde). Makkelijk kunnen vinden en bestellen

Bij inpakken bleek artikel niet op voorraad te zijn

Bij inpakken bleek artikel niet op voorraad te zijn, wel snel geld retour ontvangen.

Prima en snelle levering.

Via de website heb ik mooie slippers besteld. Deze werden snel geleverd.

Industrieweg 34

9403 AB Assen