Snelle levering, makkelijk retour proces

Snelle levering, makkelijk retour proces, prima.

Hulpvaardig

Mijn maat was wel in de winkel aanwezig, maar de schoenen hadden e en verschillende kleur. Direct een nieuw paar besteld en naar mijn huisadres laten sturen. Super service,!!!

Prima sandalen

Helemaal van leer, leuk model en lopen heerlijk.

Snelle levering en goede afhandeling van de retourzending

Helaas was de maat niet goed, terwijl ik altijd dezelfde maat heb. Graag had ik bij de advertentie gelezen, dat de schoenen groot vallen, dan had ik voor een kleinere maat gekozen, die nu na een paar dagen uitverkocht was. Ook niet meer beschikbaar in de winkels bij mij in de buurt.

Als je hier een bestelling plaatst, heb je 'm in no time in huis. Bij de laatste zending schoenen v skechers, stond dat je v deze een mast groter .oest bestellen. Klopte in mijn geval niet, dus terug gestuurd en een andere maat besteld , . Ookdie waren weer snel binnen. En het geld v d geretourneerde schoenen was ook na een week weer op de rekening g! Goede service!

Deze keer niet goed!

Op vrijdag 18 augustus j.j. een paar Birkenstocks sandalen blauw mt 39 besteld. Kreeg na enkele dagen van PostNL bericht dat mijn pakketje afgeleverde was op 22 augustus 2023 om 14.19 uur op het adres Industrieweg34, 9403 AB Assen. Dit is dus niet juist. Heb hierover contact gehad via de Chat met Klantenservice. Tot nu toe hierop geen reactie onavngen. Tot mijn verbazing ontving ik op 24 augustus 2023 bericht van Ziengs dat ze mijn retour hebben ontvangen, maar ik heb helemaal niets ontvangen. Laat staan teruggezonden. Al met al met ik hiermee op zijn zachts gezegd niet tevreden. Ik wil echter nog wel een paar Birkenstocks ontvangen. Moet ik dan een nieuwe bestelling plaatsen. Betreft ordernummer 2490304. Mvrgr. Greetje Wijngaarden Sparrenlaan 25 7955AL IJhorst

Fijne winkel

Hadden nu niet wat ik nog wilde hebben vriendelijk personeel fijn geholpen

Snelle levering en prima schoenen

Eind van de middag besteld, volgende dag in huis. Nog net nieuwe schoenen voordat het schooljaar weer begon, dus de kinderen blij hier.

Geweldige service

Sneakers had losse naad. Kreeg zo een paar nieuwe thuis gestuurd. Echt top

Snelle levering en mooie schoenen!

Snelle levering, makkelijk een bestelling te plaatsen en schoenen zijn erg mooi

snel vinden en bestellen schoenen

aanbiedingen van ziengs ontvangen en snel besteld.

Ziegns is een fijne schoenenwinkel met dat ietsje meer klasse qua materiaal voor sneakers

In centrum Woerden staat een top verkoopster. Ze weet waar ze het over heeft met het advies van schoenen. Ze neemt de tijd voor je echt helemaal super!

Sandalen waren mooi en lopen heel fijn

Lopen heel fijn

Eenvoudig te bestellen, snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag al in huis!

correcte verwerking en levering van mijn bestelling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De schoenen werden geleverd op de afgesproken datum en plek

Netjes

Wel jammer van de verzendkosten als je het uit de winkel ophaalt

Vandaag besteld en de volgende dag netjes thuis bezorgd

snelle levering en goed verpakt

eerste ervaring is goed

Prima service!

Rand onder zool laat snel los, maar service van Ziengs is prima!

Gemakkelijk te bestellen, snel in huis.

Het bestellen ging heel makkelijk. De bestelling was snel binnen.

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd , de site is overzichtelijk,Fijne schoenen online besteld

Super, heel makkelijk bestellen en een snelle levering.

Fijne website en snel geleverd

Het is makkelijk om.op Ziengs te bestellen, en je hebt je bestelling snel in huis. Mogelijkheid om achteraf te betalen, wat ik altijd fijn vind. Met kinderschoenen is het toch fijn om wat extra te kunnen bestellen.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!