Goeie pasvorm mooie schoen

Hele mooie schoen jhoeie pasvorm goeie kwaliteit

Snelle levering en makkelijk te retourneren eventueel

Bestelling door Ziengs geannuleerd

Ik had op vrijdag leuke schoenen besteld en deze zouden maandag geleverd worden. Er kwam niks maar ook geen mailtje. Pas op de vrijdag erna kreeg ik een kort mailtje dat mijn bestelling geannuleerd werd omdat het artikel niet meer beschikbaar was. Dat kan gebeurden natuurlijk, hoewel je dat tegenwoordig niet vaak meer meemaakt, maar ik had wel eerder een bericht verwacht. Nu hopen dat mijn betaling wel snel teruggestort wordt. Als goedmakertje kreeg ik een kortingscode van maar liefst €5 die twee hele weken geldig was! Zou de voorraad zo snel zijn aangevuld?…

Gewoon goed

Ben zeer tevreden over over Ziengs En de dame die mij hielp Was zeer vriendelijk

Verkeerde schoenen gekregen

Bestel ik een keer online, krijg ik verkeerde schoenen, die van iemand anders zijn

Makkelijk bestellen, mooie merken

Tot nu toe slecht

Nog geen schoenen ontvangen

Vandaag besteld morgen in huis

Als een week later morgen is dan klopt het.

Snel en correct geregeld

Ik vind het prettig online te shoppen bij Ziengs

Om een volledige beoordeling te kunnen geven wacht ik eerst de afhandeling van een klacht over dit paar schoenen af.

Snelle levering.

Geen verzendkosten, makkelijk te retourneren. Goede service.

Prettige medewerkers !

Medewerkers zijn heel coulant !

Alles ging perfect van bestellen tot levering

Nette snelle levering

Nette schoenen

Snel en goede aanbieding

Makkelijk te bestellen Betaalopties De beste aanbieding Volgende dag geleverd

Super snel en goede service

Vlotte levering en opk mooi op tijd, de prijs was ook scherp!

Snelle levering maar geen goede Website.

Na 3x geprobeerd te hebben om mijn wachtwoord opnieuw op te vragen heb ik de schoenen maar als gast besteld. Iedere X de melding dat ik een mailtje krijg met mijn wachtwoord. Maar niets ontvangen ook niet in de spam. Jammer, want op deze manier spaar ik geen punten.

Snel en netjes geholpen.

Helaas bestelling niet ontvangen

Bestelling online was goed verlopen. De bezorging zou via PostNL verlopen. Via de mail werd ik de eerste 4 dagen op de hoogte gehouden, bezorging dag en tijd werd meerdere malen verzet. Uiteindelijk nog steeds niks ontvangen. Inmiddels Ziengs gebeld. Goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan. Er gaat onderzoek plaatsvinden en ik word via de mail op de hoogte gebracht. Dus hopelijk met goede afloop.

Snelle levering en bij het omruilen wordt het eerste bedrag snel teruggestort. Super

Helemaal goed

Heel snel de schoenen geleverd. En ook paste de schoenen goed.

geweldig geregeld

geweldig geregeld zeer tevreden.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Keuzes waren voldoende en snel gemaakt. Levering ook volgens de tijd die toegezegd was.

Op tijd geleverd. Mooi product. Redelijke prijs

Zie voorgaande

Prettige service en goede kwaliteit schoen

Schoen is van goede kwaliteit en loopt lekker. Daarnaast goede service van Ziengs en goede informatie over de bestelling.

Industrieweg 34

9403 AB Assen