Bestelling is netjes op tijd bezorgt. Een vraag is snel beantwoord met een oplossing. De oplossing is snel opgepakt, de communicatie was helder, duidelijk en prettig

Snelle levering mooi product

Met Ziengs prima, met post.nl minder

Ivm verblijf in het buitenland had ik het adres van mijn dochter opgegeven. Toen de track and trace code bekend was wilde aangeven ophalen bij een service punt, wat niet lukte bij post.nl, elke x kon ik die pagina niet openen. Heb toen €1,95 betaald dat de levering dan in de avond kon plaats vinden (dit omdat mijn dochter overdag niet thuis ivm werk) Het pakket is bezorgd in 2 leveringen maar niet in de avonduren maar bij de buren, wat ik niet had aangegeven.

Heel snel

De levering was heel snel

Prima !

Snel en goed

Perfect, prijs ,schoen en bezorging

Levering volgens afspraak

Hele goed Service!!

2 paar schoenen voor mijn kinderen in de uitverkoop gekocht. Mooie schoenen en ze zaten goed. Kreeg ik een dag later een mailtje dat er nog eens een korting van 20% bovenop kwam. Toen heb ik gebeld en kreeg ik netjes die 20% terug gestort op mijn rekening, de schoenen waren nog niet gedragen en anders moest ik ze eerst helemaal terug sturen en opnieuw bestellen. Bedankt!!

Slechte service

Al jaren kopen wij de schoenen bij Ziengs, met name in de winkel. Maar omdat we blijkbaar nooit eerder een probleem hebben gehad heb ik nooit ervaren hoe slecht de service is. Ziengs vermeldt niet op de site dat ze de Braziliaanse maat leveren van kinder slippers in plaats van de EU maat, wat je mag verwachten van een Nederlandse webshop. Vervolgens schuiven ze de schuld af op de klant en willen niet alsnog de juiste maat sturen zonder hier verzendkosten voor in rekening te brengen. Volgens de klantenservice aan de telefoon blijkt hier vaker verwarring over te zijn maar desondanks komt er geen oplossing en staat het niet vermeld op de site dat de Braziliaanse maat geleverd wordt. Ik had EU maat 23/24 & 25/26 besteld maar ontving EU 25/26 & 27/28. Ziengs verliest liever een klant dan dat zij hun gebrek aan juiste communicatie op de site erkennen.

fijne zaak

fijn geholpen in een winkel in Ermelo ,schoenen waren niet in mijn maat .oplossing verkoopster keek op de website en kreeg ze prima thuis gestuurd

schoenen zitten prima

Goede, snelle levering, product als verwacht

Goede, snelle levering, product zoals beschreven en verwacht. Tevreden!

Binnen 1 dag geleverd

Netjes verpakt,zeer snel geleverd.

Helemaal goed

3 paar schoenen besteld via webshop (waren niet op voorraad in winkel). 2 paar retour gebracht in winkel, direct retour in winkel ingeboekt en binnen 1 dag geld retour. Verder ook nog eens super klantvriendelijk geholpen (vestiging Barneveld). #aanrader

Was netjes bezorgd

Maar terug gestuurd zijn te groot

Helemaal goed!

Duidelijke website, bestelling op afgesproken tijd geleverd, en vriendelijk ontvangen bij Ziengs in de winkel waar ik mijn pakketje in ontvangst heb genomen.

Op vrijdag de schoenen in de winkel gepast en die zaten goed maar de schoenen waren beschadigd dus niet genomen maar toen zij de verkoopster ik kan ze wel bestellen want ze waren nog op voorraad dus dit hebben wij gedaan en ja de volgende dag heb ik ze gekregen en ook gepast en zaten goed dus ook gehouden dus ik tevreden .

Fijne website

Bestellen vanuit mijn vakantie.

Snelle en goede levering

De sandalen van mijn dochter waren goed en snel geleverd, en ze vindt ze heerlijk lopen.

Valt erg tegen

De bovenkant rekt erg uit! Nu al te groot na een week. Geen zwart af tussen de tenen! Te dure aankoop

Uitstekend als altijd!

Keurig verpakt, de dag na de bestelling ontvangen, helemaal prima!

Snel en perfekt

Snel bezorgd.leuke sandalen

Prima sandalen, lopen lekker. Snel bezorgd

Schoenen geleverd binnen de aangegeven tijd. Prima

Snel geleverd en daarna nog even met een collega gebeld en die heeft mij fantasties geholpen.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!