Goed geregeld.

Goed.

Snel en netjes.

Alleen jammer dat er zo een vieze sticker op de zool is geplakt die ik er niet goed afkrijg.

Geweldige service

Laarsjes helaas te klein, snel geld retour

Correct

Correcte en snelle levering

Mijn vorige Ecco sandalen waren toe aan vervanging en bij Ziengs hadden ze het model en maat op voorraad. Omdat ik geen tijd had om naar de winkel te gaan, wat ik liever doe met schoenen en kleren, heb ik via de webshop besteld. De volgende dag is de bestelling thuisbezorgd. Wat me opviel was dat de verpakking helemaal geschikt is voor retourzending en dat de retour sticker meegeleverd is. Hoewel ik daar geen gebruik van hoefde te maken (de sandalen lopen lekker) weet ik dat bij veel webshops retourzendingen veel omslachtiger zijn.

Correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en voordelig

Ik was op zoek naar de track 25 van Ecco. Ziengs was zo’n 30% voordeliger dan andere aanbieders. De schoenen werden op de aangekondigde dag geleverd. Complimenten !

Product niet aangekomen

Product is niet aangekomen maar wel een mail gehad dat het is afgeleverd . Slechte service!!!

Geweldige service!

Ik had schoenen gekocht (achteraf toch te klein) maar kon deze gemakkelijk in de winkel retourneren en door een medewerker van jullie weer nieuwe voor me besteld in een maat groter. Goed geholpen, beide keren TOP

Mooie sneaker

Ik had verschillende sneakers besteld en n.a.v. een aantal revieuw ook een maat groter dan ik normaal heb. Jammer genoeg heb ik die terug moeten sturen omdat ze te groot waren. Maar degene die ik heb gehouden zit prima. Snelle service, levering al op de dag na bestelling.

Een Woord klasse,…..

Goed geregeld naar klant toe geven advies naar je toe,ik blijf een blijvertje,dank je , Groetjes Rob

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

heel fijn personeel

Bij binnenkomst al netjes begroet, daarna hebben ze alles in het werk gesteld om de door mij gekozen schoenen te bestellen en te laten bezorgen in de winkel. Heel fijn en professioneel geholpen.

Mooie schoen

Mooie schoenen met goede pasvorm

Slechte ervaring

Ik draag altijd van Bommel schoenen. Deze koop ik dus ook al jaren en ook in verschillende winkels. Dit keer bij Ziengs omdat zij een mooie aanbieding hadden. Ik weet precies welke maat ik heb dus bestel altijd mijn vaste maat voering. De 9 en dat is maat 43,5 Dat heb ik dus ook besteld. Maar wat krijg ik toegestuurd? Maat 9,5. Gebeld met klantenservice maar die blijven erbij dat wij het verkeerd besteld hebben terwijl op de bon staat dat ik toch echt 43,5 heb besteld. Maar wat is nu het geval ziengs heeft andere maatvoeringen dan wat de Europese maatvoeringen zijn en die dus ook van Bommel hanteert. Maat 43.5 is bij ziengs maat 9,5. Uit eindelijk van Bommel hierover ook gebeld, dit ook omdat de klantenservice maar blijft aangeven dat wij zelf die fout maken en dat ziengs zijn eigen maatlabel heeft. We hebben de schoenen retour moeten sturen en direct nieuwe moeten bestellen. Gelukkig waren ze er nog. Schoenen naar de winkel terug gebracht omdat ik het met post nl toch geen fijn idee vond ivm hoge prijs aan schoenen en nu dus dubbele kosten. Maar helaas in de winkel mochten ze mij geen geld terug geven. Ook zij sturen de schoenen op. En moet ik wachten tot het verwerkt is. Het bewijsje van inleveren van de schoenen is gewoon een klein briefje met datum en handtekening van medewerker. En dan praatje over schoenen die meer als 200 euro kosten. Ik ben benieuwd wanneer ik mijn centen terug heb.

Snel ontvangen

Goede makkelijke site en de schoenen waren snel in huis

Bij het bestellen zelf liep ik vast bij de betaling, de dag erna lukte het wel. Daarom geen 5 sterren. De levering zelf was goed en snel De schoenen (pumps Gabor) zijn geweldig

Veel gepaste rechter schoen

De schoenen op zich zijn erg mooi en ik geloof ook echt wel dat ze comfortabel kunnen zijn. De afprijzing was gebaseerd op de zomer uitverkoop, echter kreeg ik een paar waarvan de rechter schoen duidelijk een pas schoen is geweest. Hier heb ik geen extra korting voor gekregen en omdat de rechter schoen zo veel losser zat dan de linker en m’n voet daardoor makkelijker schuift bij elke stap, had ik bij de eerste keer kort dragen al een pijnlijke blaar op een bijzondere plek op mijn hak. Erg jammer dus en mogelijk heb ik nu een paar schoenen staan waar ik toch nog €80 voor heb betaald en nooit meer draag

Heel tevreden over Ziengs.

Ben tevreden Mooie sneakers gekocht.

Formidabel

Vlotte levering, heerlijke sandaal met uitneembaar voetbad, maar nog steeds niet gewisseld, zit zo ook al lekker

Bij een vraag goed geholpen met de chat.

Ik had een maat te klein besteld. Teruggestuurd. Heb gechat, ondanks mijn weerstand daartegen. Wachten op antwoord moet ik leren, ik ben te ongeduldig. Nu de goede maat.

Mijn schoenen waren door de Post.nl retour gestuurd omdat het adres niet juist zou zijn. Dit was niet waar. Ziengs gemaild dat de schoenen weer retour komen maar dat ik ze wel graag wou hebben. Was geen probleem. Snel kreeg ik weer een track&trace en kwamen de schoenen weer mijn kant op. Super goed geregeld!

Handig en snel!

Goede schoenen

Goede schoenen, de verzending was snel en goed te volgen. De keuze is goed en redelijke prijzen

Klantvriendelijk, goede service, mooie producten

Industrieweg 34

9403 AB Assen