kunnen niet lezen!

op dinsdag 1 juli schoenen besteld maat 44 en aan gegeven dat het op vrijdag 4 juli geleverd zou worden maar op woensdag stond de post voor de deur met de schoenen toevallig waren we nog thuis doos open gemaakt was de maat 43 geleverd ik ben naar de slotlaan in zeist gegaan en deze hebben ze om geruild voor maat 44.

keurig en snel geleverd.

website overzichtelijk, keurige en snelle levering.

Snel

snelle, keurige levering

overzichtelijke site, prima levering

Makkelijk te bestellen en snel in huis!

Sandaaltjes in mt 40 in sale in winkel gekocht. Pasten nèt! Omdat 41 niet in winkel ter vergelijk was, heeft medewerker die bij mij thuis laten bezorgen. Dàt waren de best passenden. Mt 40 heb ik gewoon weer retour kunnen doen met geld terug, ondanks dat ik mn bon kwijt was en het produkt id sale.

Goed echter moeizaam om in de webshop te komen.

Hij weigerde elke keer het email adres en zei dat het niet klopte dat vond ik heel vervelend Zodat ik niet de bestelling kon afronden . Uiteindelijk na 3 x is het gelukt. De klantenservice benadert die heeft mij vlot en kundig geholpen

Retour vlekkeloos afgehandeld

Mijn Sketchers waren helaas te breed voor mijn voeten, maar ik was blij dat ik ze zonder gedoe of extra kosten direct retour kon doen.

Waardeloos

Ik moest mijn pakketje halen bij ziengs Zeist Had netjes berichtje van post nl tussen 11.15en 13.15 zou het daar af te halen zijn Komen we daar was het pakketje er niet maar bij de buren aan de overkant Winkelmedewerkers zegt doodleuk dat ik het daar moet ophalen want ze waren nog niet open toen het gebracht werd Dus ik zeg nog dat vind ik raar als ik van de ene zingt winkel naar de andere besteld ga ik er van uit dat het in de winkel van zings is Dus ik zeg nog als u dan open gaat haalt u toch eerst de pakketjes bij de buren op nee dat deed ze niet Dus moesten we zelf op onderzoek nummer 247 opzoeken Bleek een klein restaurant/koffie drink winkel te zijn Ik daar opgehaald werd geen naam niks gevraagd O zeg ze dat ligt daar Belachelijk iedereen had het mee kunnen nemen Dus onderling bij zings zeer slecht geregeld

Snelle levering en goede producten

Het bestelde niet gekregen

Mijn bestelling is na een week geannuleerd, omdat het bestelde toch niet voorradig bleek.

De levering was snel.

Goeie site, snelle correcte afhandeling.

Vlotte levering sneakers

Website is overzichtelijk. Bestelling is snel geplaatst.

Slechte afwerking maar tegemoetkoming

Online skechers besteld maar bij aankomst was de afwerking niet netjes rechts voor. Dit is me eerder opgevallen bij online schoenen kopen (niet allen bij Ziengs) en toen niets mee gedaan, maar nu toch maar aangegeven. Na fotos gestuurd te hebben, heb ik er een korting op gekregen. Dus toch netjes afgehandeld. 4 sterren ipv 5 omdat de afwerking niet netjes was.

Prima geholpen, mooie en fijne schoenen

SUPER, heel blij mee

Verrassende leuke Palpa

Verassende leuke Palpa sneakers gekocht voor een mooie prijs. Ga ze dragen voor mijn werk.

Prima keuze

Snel gevonden en geleverd.

keurig geleverd

Beschrijving klopte niet

De beschrijving van de schoenen klopte niet. Dit stond overigens al in een eerdere review. De schoenen zouden de zogeheten "arch fit" hebben en hadden dit niet. Retour in de winkel en terugbetaling ging vlot. Bij versturen kon een dag gekozen worden. Ik koos voor de dag dat ik zeker vrij was, 4 dagen na bestelling. Maar werd pas later verstuurd door ziengs.

Snelle levering en service en goede prijs

Helemaal goed

Deze sneaker valt ruim. Door de memoryfoam een heerlijk draagcomfort

Ziens klopt

Gabor schoenen besteld die volgens afspraak keurig op tijd bij mij werden afgeleverd.

Fila sneakers besteld, snel geleverd Super schoen !!!! Aangetrokken en zit als een pantoffel

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!