Fijn geholpen

Fijne winkels met fijn personeel.

Perfect bedrijf

Super netjes en snel. Duidelijke site. Toppie hoor .

Prima kwaliteit

Product zoals verwacht

Top.

Perfect gegaan

Goede ervaring

De ervaring is goed Goed overzicht en netjes op gestuurd En geen lange wacht tijd

Gewoon goed geleverd

Leren slippers in de aanbieding gekocht. Daardoor kosten ze nu net zoveel als elders waar ze onder een andere merknaam worden verkocht. (waren elders niet meer in mijn maat leverbaar, bij Ziengs wel)

Vlot bezorgd

Vlotte bezorging en heel vriendelijk en behulpzaam geholpen in Leiden bij retour (want te klein) en bestelling van een maar groter. Die werden ook weer heel snel aan huis bezorgd.

Correct snel en vooral zorgvuldig

Handige website. Snelle levering. Keurig verpakt. Gewoon heel goed!

Snel en zorgvuldig.

De gewenste schoenen waren in de winkel niet aanwezig. De Ziengs medewerker heeft voor mij de gewenste schoenen online besteld. Ik moest de schoenen vooraf betalen en kreeg een kassabon mee als bewijs. De bestelde schoenen werden vervolgens paar dagen later in de winkel bezorgd, waar ik de schoenen kon passen.

Super snelle levering !

Vandaag bestellen is ook echt morgen leveren.

Super behandeld in de winkel

Heel prettig

op tijd geleverd.

Geweldige service!

Bestelling is door een verkoopmedewerkster geplaatst. Een zeer behulpzame mevrouw met kennis van zaken. Bestelling was super snel binnen.

zo prettig en snel

Goede ervaringen met dit bedrijf Ziengs. Snelle levering, geen extra verzendkosten. Ruime keuze voor mijn wat bredere voeten. Ik ben meer dan tevreden.

Ben goed geholpen in de winkel en snelle thuis levering van de schoenen

Makkelijke website om te bestellen

Voor 22 uur besteld, morgen in huis staat er op de website. Het is zo jammer dat Ziengs heeft gekozen voor Post.NL. Een snippermiddag genomen om het pakket te kunnen ontvangen, krijg je een uur van tevoren bericht; sorry we hebben de bezorgtijd moeten wijzigen. Komen ze een dag later als ik naar een verjaardag ben. In totaal 4 verschillende bezorgtijden gekregen.

Op tijd geleverd

Betrouwbare webwinkel

Ziens heeft goede schoenen en vaak aanbiedingen.

Heel rg goed

Snel goedkoop en erg mooi.

Bestelling werd snel geleverd. Prima service!

Mijn eerste bestelling was in de winkel. De gewenste maat van de sandaal waarop mijn oog was gevallen, was niet beschikbaar in de winkel. De medewerkster heeft de gegevens ingevuld en een paar dagen later had ik de juiste sandalen in huis. Omdat ik de winkel al eerder bezocht had, wist ik dat Ziengs een grote collectie heeft met Skechers, ook voor mannen. Omdat mijn man toe was aan nieuwe, heb ik online gezocht bij Ziengs en besteld. Leuke bijkomstigheid was dat ik tussendoor jarig was geweest en voor mijn verjaardag een kortingscode had ontvangen, waardoor het nog leuker was om bij Ziengs te bestellen.

Fijne snelle levering

Erg blij met mijn cowboylaarzen uit de sale. Waren in de winkel dichtbij niet meer voorradig. Een beetje tegen mijn principes in maar besteld. Wil schoenen eigenlijk altijd eerst passen. Maar ze waren perfect.

Snelle levering.

Supersnelle levering

Ik werd keurig op de hoogte gehouden betreffende leveringstijd

bedankt voor de vlotte servies

op zondag besteld op maandagmiddag geleverd. de kwaliteit is goed de schoenen zitten goed. ziengs doen wat ze beloven

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed geholpen met het passen van schoenen voor mijn dochter!

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!