Overzichtelijke website en tevreden over de snelle levering.

Ik had pantoffels en mijn man sketches

Tevreden

Ben tevreden met mijn aankopen

zie onder

Sneaker precies zoals omschreven: top!

Boots passen en lopen comfortabel zoals verwacht van Tamaris. Zien er precies uit zoals op de foto’s en kloppen met de omschrijving.

Snelle levering en ruime keuze voor een goede prijs

Prettig

Veel keus en goede service

Veel keuze en goede en snelle levering

Fijne stevige schoenen

Sehr gut

Wirklich ein sehr gutes Unternehmen. Ich bin öfter in Lemmer und dadurch in Sneek in der Filiale, da auch sehr gut bedient und beraten. Habe jetzt schon öfter online bestellt, es klappt immer super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Supersnel!

Maandag in de winkel besteld. Dinsdag waren de schoenen al in huis!

Schoenen snel binnen en ook handig om te retourneren/ruilen in de winkel.

Ik had mijn schoenen retour gestuurd Ze waren te smal. En had in een paar dagen m’n geld weer Op m’n rekening.

Netjes verpakt. Snelle levering. Duidelijk.

Heel goede 1e ervaring

Fijne 1e kennismaking met de webshop

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles ging prima

Goedkoper en goeie service.

Ik kon via Bol.com bestellen, maar toch rechtstreeks bij Ziengs besteld. Waarom omdat een stukken goedkoper was. Alleen wat mij speet is, dat ik op zoek was op sandalen waar de maat niet meer is. Dus opgezocht op jullie site en jullie hadden het ook niet meer

Fijn zo vlak voor de vakantie te kunnen bestellen. De schoenen zijn super zoals verwacht. Ik ga heerlijk genieten van mijn nieuwe 2 paar sketchers en ook zeker van mijn vakantie. Bedankt tot de volgende Mvg Esther Husken

Very comfortable sandals

Very comfortable sandals, I can walk for many km with them without any problem. They’re very soft to walk with. I totally recommend them.

Ik wil geen enkele ster geven! Slecht!!!!!

Ik heb een paar schoenen op 27 juli bestellen. Maar tot nu 3 augustus heb ik nog geen bericht ontvangen wanneer over mijn schoenen. De medewerker zei dat binnen 2-3 werkdagen kan ik mijn schoenen bij de winkel ophalen.

Bestellen en ophalen!

Zeer handig, nog te bestellen terwijl het in de winkel al niet meer voorradig is.

Bestelling ging vlot en de volgende dag gelijk geleverd! Top laarzen!

Mijn bestelling was eerder dan verwacht en goed verpakt

Vriendelijk, snel en zonder extra kosten

Vriendelijk, snel en zonder extra kosten

Goed voetbed, geen gedoe meer met zere voeten en pijnlijke knieen

Goed voetbed, geen gedoe meer met zere voeten en pijnlijke knieen

mooie sandalen online besteld in de winkel opgehaald

De sandalen passen goed. Wel hebben ze een zwak puntje. de leren enkelband die een klittenbandsluiting heeft is aan de andere zijde met elastiek aan hakgedeelte van de sandaal bevestigd. Dat had ik bij het bestellen niet gezien! Elastiek is snel kapot. Maar de verkoopster heeft op de bon nog extra vermeld dat je daar ook een half jaar garantie op hebt. Ik vind een jaar beter, want over een half jaar is het februari, dan draag ik ze niet ! Na september draag je geen sandalen meer, dus eigenlijk heb je maar twee maand garantie.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!