Ziens levert goede schoenen tegen een redelijke prijs. Zeer goede klantenservice, echt niets te klagen

Snel en duidelijk

Snel, goed, goedkoop

Zeer snelle levering, had mijn schoenen binnen 2 dagen. Merk schoenen tegen laagste prijs.

Topervaring deze sandalene

Mooie, jonge en hedendaagse sandalen met tof design voor mensen die steunzolen dragen. Ze passen perfect met mijn steunzolen erin.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Betrouwbare shop, veel keus, snel geleverd

Mooi, divers aanbod, snelle levering, betrouwbare ( web)- shop

Snelle levering zoals aangegeven

Schoenen waren niet meer in de winkel. Via website besteld, handig.

Ramp

Witte sneakers van fila besteld Blauwe schoenen van gabor gekregen. Geen post nl in de buurt om terug te zenden dus maar betalen via b-post. Nu toch benieuwt of ik de juiste schoenen zal krijgen .

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snel geleverd. Helaas retour het paste niet en ook die afwerking ging prima.

Het is misgelopen, jammer

Twee paar schoenen besteld. Hele leuke schoenen, maar bij 1 paar de verkeerde maat in de doos en weer retour gedaan. Het andere paar zou een/twee dagen later komen, maar na een week wachten nog niets ontvangen. Geen mail ontvangen, dus waar zijn ze? Aldus leuke schoenen, maar waarom gaat alles mis bij leveren?

geweldig

Schoenen zitten erg lekker, vlug geleverd, kan eigenlijk niet beter

Erg goed en vooral snel geleverd

Erg goed en vooral snel geleverd

Bestelling perfect afgehandeld

Afgehaald in winkel Terneuzen zeer vriendelijk personeel

Goede snelle en juiste levering

Zeer tevreden wat je besteld krijg je ook op gestuurd en snelle afhandeling.

Verkeerde schoenen

Ik heb andere schoenen gekregen dan besteld dus helaas heb ik ze terug gestuurd. Volgende keer ga ik maar gewoon weer naar de winkel. Ik weet waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt.

Prima winkelen

Snel geleverd!

Goede service,

Ze vielen inderdaad groot uit, Maar ben naar de winkel gegaan en dat hebben ze goed geholpen om ze om te ruilen. Ben er super blij mee.

Erg tevreden

Ik kwam op de Ziengs site een mooie schoen van Floris van Bommel tegen, maar helaas niet meer in mijn maat beschikbaar. Gevraagd om een melding te ontvangen zodra deze weer beschikbaar is. Omstreeks 5 dagen later een mail op zondag ontvangen, de schoen in uw maat is weer beschikbaar. Direct besteld en de volgende dag al geleverd.

Op tijd geleverd

Niks mis mee

SNELLE AFHANDELING van mijn bestelling

Duidelijke website, makkelijk kiezen. Prettige klantenservice.

In de winkel niet in mijn maat, wel online!

2 verschillende maten

ik had maat 41 besteld en kreeg een doos waar maat 40 op stond en in de doos zat 1 x maat 40 en 1 x maat 41. Jammer,

Helemaal goed

Supersnelle levering

Vriendelijke personeel

M’n ervaring met het personeel wat werkt in Ziengs locatie Nieuwegein is behulpzame dames. Denken in oplossingen voor de klant.

Sandalen zien er in het echt nog leuker uit dan op het plaatje. Ze lopen heerlijk. Merk is Woden een aanrader.

Snelle levering. Afgehaald in de winkel in Alkmaar centrum Dit verliep perfect

Industrieweg 34