Correcte levering.

Correcte levering van een prima product.

Super snelle service

Op zondag besteld en op dinsdag in huis. Kunnen de sneakers nog lekker mee op vakantie. Happy met de Mexx sneakers zitten toppie

Snelle levering, keurig verpakt , eenvoudig besteld.

Perfect en snel

Een overzichtelijke site. Snel gevonden wat ik zocht.

Je bestelling van goede schoenen snel in huis

Heel makkelijk je schoenen online regelen, waar je naar opzoek bent en dit op een beveiligde wijze afrekenen. Heb je een account dan worden je gegevens erbij gedaan en staat het verzendklaar om het pakket de volgende dag te mogen ontvangen. Wat je kan volgen via track en tracé. Goede service zo.

Helemaal prima

Product zoals omschreven en snelle levering!

supper

heel blij zit goed

Snelle levering met persoonlijke noot

Snelle levering, goede kwaliteit en een leuke prijs

Snelle levering, ruime keus

Ruime keus, duidelijke omschrijving. Snelle levering

Goede service, zowel via webshop als in de winkel!

Schoenen besteld via de webshop. Gokje voor de maat en helaas te klein. Langs gegaan bij de winkel waar ik goed geholpen ben. Nieuwe schoenen in de uutverkoop gekocht, via de webshop in de winkel nog een extra paar schoenen besteld en de niet passende schoenen retour gegeven. Alles direct geregeld en verrekend! Daar kunnen veel winkels nog wat van leren.

Niks op aan te merken

Vriendelijk geholpen bij Ziens in Nijverdal

Zeer tevreden met de aankoop in de winkel van Nijverdal zelfs een lekker kopje koffie gekregen. Ook een goede en snelle levering via PostNL. van later bestelde schoenen (outfielder heren) omdat ze zo lekker zaten en nu in de aanbieding waren.

Besteld, bezorgd in de winkel opgehaald. Soepel hoor

Aflevering niet op gewenste adres

Helaas was de aflevering van mijn pakket niet op hè gewenste adres. Niet eens bij de buren, maar op het post.nl afhaalpunt. Terwijl wij gewoon aanwezig waren op het gewenste adres.

Er is snel en op tijd geleverd.

Alles ging zoals je wilt dat het gaat. Bestellen, meteen bericht dat dat gelukt is meteen een bevestiging en een bericht dat het verzonden is en de volgende dag in huis. Perfect dus!

Fijne site Snelle levering

Fijne webshop!

Webshop was makkelijk te vinden. Er is een ruime keuze aan goede schoenen. De levering was super snel en de schoenen bevielen erg goed. In dit geval muyters jongens schoenen besteld (waar we vd 3 stuks er 2 hebben gehouden terwijl we maar 1 paar nodig hadden, omdat ze zo fijn zaten!) Retourneren ging ook perfect. Gewoon via postnl en geen retourkosten. Helemaal prima dus allemaal!

Mooie betaalbare schoen

Lekker afgeprijsd

Snel geleverd, mooie kwaliteit schoenen.

Snelle correcte levering, mooie kwaliteit schoenen. Ik had 2 maten besteld, retourneren ook makkelijk.

Was perfect deze keer

Op zondag 1 paar sneakers besteld, maandagmorgen arriveerde het pakje. Beter kan niet.

Snel geleverd!

Positief

Goede service, mooi product, netjes gelevetd

Industrieweg 34

9403 AB Assen