Top!!

Makkelijk te besellen, netjes op tijd geleverd en de schoenen passen goed en zitten heerlijk!

Hele mooie, goede schoen. Late levering

Super tevreden over de schoen. Over de levering duidelijk minder. 2 dagen later geleverd dan de site aangeeft. Lijkt erop dat het niet op tijd is afgegeven. Jammer!

Ging erg makkelijk, mail ontvangen dat ik de sandaaltjes kon ophalen bij Ziengs. Perfect.

De bezorging door Post nl was waardeloos

De bestelde sneakers zouden op maandag worden bezorgd. Ik moest de avond ervoor het bezorgadres veranderen omdat de bezorging ook tot 22.00 zou zijn en er op het bedrijfsarts dan niemand was. Dat zou makkelijk kunnen. Maar meteen kwam er al n bericht dat het n dag later werd. Daarna twee dagen weer n sorry we zijn wat later en uiteindelijk werden de schoenen op donderdag op een heel ander afhaalkosten bezorgd. Daar zeiden ze dat het bijna altijd mis gaat als je het adres aanpast in de PostNL app. Dus Ziengs: beter niet met PostNL werken! De sneakers pasten op zich prima, maar de kleur viel me toch tegen aan de voet.

Hele snelle levering van een paar fantastische sneakers

Te laat

Schoenen kwamen helaas later dan toegezegd. Site en bestelproces werkt verder prima

Heel goed geholpen door een charmante verkoopster

In Deventer is het gewoon prettig binnenlopen. Aardige mensen, ter zake kundig en behulpzaam.

Fijne webshop met een breed aanbod, zowel voor mannen vrouwen als kinderen

Hele goede service en groot assortiment

Doordat ik thuis hoorde dat er een kraak in m'n linker schoen zat, ben ik terug gegaan naar de winkel. Aldaar was mijn maat niet op voorraad. De medewerker heeft een nieuw paar besteld in de winkel die ik kon laten thuis bezorgen of in de winkel kon ophalen. Ook is de welkomstkorting verrekend kunnen worden. Top service !

Slecht

Voor de eerste keer slechte ervaring. Ik heb witte schoenen besteld, en ik heb gekrijgen sorte 2de hands WITTE schoenen. De zol was vies, en de neus van de schoenen waren gekreukt. Ik was echt boos. Dus gelijk TERUG,.

Pakket nooit gekregen en berichtgeving heel slecht

Pakket nooit gekregen fout van PostNL maar het contact erover en de oplossing vind ik echt schandalig. Geen schoenen en wel betaald. Nu 9 dagen verder nog geen oplossing. Alles onder het mom we moeten het onderzoek afwachten van PostNL.

Perfecte klantenservice!

Uw medewerkster heeft zeer adequaat op mijn "klacht" gereageerd!

Fijne schoenen

Tevreden met mijn sketchers

Veel keuze, snelle levering.

Prime product en perfecte service

De bestelling en betaling verliepen vlot. De informatiestroom tussen bestelling en levering was duidelijk en to the point. De levering verliep zoals aangekondigd en binnen de voorspeld tijd. De Scholl producten zitten net iets beter aan de voet en zien er prettig uit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en goed!

Snelle service!!

Goede site, snelle en nette levering.

Duidelijke website, goede korting en supersnelle levering.

Positief

Prettig en snel

Snel in huis

Bestellen makkelijk en snel

Bestelling was snel geplaatst, heb t bij de lokale shop laten bezorgen. Werd daar keurig behandeld.

vlotte bestelling en levering

heel correcte en vlotte bestelling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima!!

Bestelling snel verzonden. Sandalen zoals verwacht.

Prima geklappt mit Bestellung nach Deutschland

Alles reibungslos geklappt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekend!

Snelle levering. Klopt altijd!

Super!!

In de winkel even de maat gepast van een andere kleur en in de winkel werd er direct een online bestelling gedaan en we werden op de hoogte gehouden van de bezorging. Erg klantvriendelijk

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!