Altijd goed!

Ervaring in de winkel is altijd zeer klantvriendelijk, hulpvaardig en op zijn tijd een persoonlijk praatje. Als er besteld moet worden, ene dag besteld volgende dag kun je het ophalen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Schoenen na geleverd, omdat ze niet in mijn maat in de winkel waren.

Bestelling, levering en naverkoop is perfect.

Mijn eerste ervaring overtrof alle verwachtingen.

Misleidende reclame

Misleidende reclame op de website. Bovenaan de website staat ‘gratis verzending’ (ok, met heel klein sterretje boven), dus dan veronderstel je dat dit zo is. Helaas koste me het 18 euro om pakket terug te zenden. Haal het woordje ‘gratis retour’ dan van de website, dan had ik verder gekeken en wellicht niet besteld op de site. Mvg Sara

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Mooie cowboylaars

Snelle levering en hele mooie cowboylaarzen i de sale. Ze lopen zalig. Ben helemaal happy.

Fijne ervaring

Via de winkel besteld, vriendelijk geholpen en snelle

Prima, een dikke 10!

Onze eerste ervaring met Ziengs was een woord ‘prima’! Krijgt zeker een vervolg …

Alles goed verlopen

Tevreden

voldoet aan verwachting

Jammer dat je extra moet betalen voor afterpay.

Keurige behandeling met goeie merken

Alles is verlopen zoals beloofd, kwaliteit schoenen op een hoog niveau

Goede levering en service

Snelle levering van de gevraagde schoenen en handige retourservice met snelle terugbetaling

Binnen een dag was de bestelling thuis

De schoen die ik wilde had ik dankzij de overzichtelijke website, snel gevonden. Bovendien bleek de Ecco sandaal ook nog in de aanbieding te zijn.

Slechte ervaring

Gratis terugzenden uit België lukt niet

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Heel tevreden over mijn bestelling.

Heel tevreden over mijn bestelling. Vlotte levering en een correcte prijs.

Nice shoes

Good experience

Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden waar mijn pakket was via de track en trace code

Snel geleverd ben zeer tevreden

Wat ik heb besteld is mooi en zoals het uitziet op de site

Goede service, kreeg wat ik verwacht had. Product zat netjes in de verpakking, snel geleverd. Duidelijke uitleg retourneren en ook dat verliep soepel en snel. Helaas waren de gekozen schoenen te klein, maar dat was een foutje van mezelf.

Prima geregeld

Vlotte bestelling en levering

Slecht

Jullie sturen geen mail als iets voor je klaar l8gt wel dat het wordt ingepakt. Hier zat ik op te wachten en nu bleek het klaar te liggen in de winkel zonder dat ik het wist.

slecht

bestel ik en was blij ermee , dag later bericht niet meer voorradig , en dit bij de eerste bestelling nog wel , jammer helaas negatief beoordeling van mij.

Alles is goed gegaan. Snelle levering.

Industrieweg 34

9403 AB Assen