fantastische schoenen

Palladium zit altijd lekker, loopt goed en is leuk te combineren

Zeer goede service!

Ik had helaas een mispaar schoenen ontvangen (online besteld). Net voor 21:00 's avonds stuurde ik daarom een mailtje naar de klantenservice, en een paar minuten later kreeg ik al bericht dat een nieuw paar was verstuurd. De volgende ochtend had ik het nieuwe paar al weer ontvangen. Dit is de meest snelle service ooit!

Goed geholpen, snelle levering na bestelling

Vriendelijke geholpen bij de bestelling van mijn schoenen.

De schoenen op zich zijn goed zitten lekker. alleen het min punt'dat zwarte bandjes verf afgevn het

De Schoenen zitten lekker alleen het geeft verf af op mijn voet wat ik later pas achter kwam helaas kon ht niet meer terug brengen want had het al gedragen. Het vorm van de hak mag ook wel iets minder grof zijn ietsje dunner van benedn naar boven toe zou veel mooier ogen.

Op tijd geleverd

Na een foutje in de schoen, prima opgelost.

Genoeg keuze, en zo besteld

Zoveel keuze, en goede kortingen. Snel en gemakkelijk besteld, en snelle levering. Schoenen qua kleur kwamen ook overeen met de foto. Dus helemaal blij met mijn nieuwe schoenen :-)

HEEL GOEIE SERVICE

HEEL GOEIE SERVICE

Fijn geholpen

Goed geholpen. Van de schoenen die ik wilde hebben stond mijn maat niet in het uitverkooprek.De medewerkster vertelde dat ze ze kon bestellen en thuis laten bezorgen. Had de volgende dag de schoen al binnen en zitten fantastisch.

Vriendelijk personeel in Heerlen. Helaas waren de schoenen voor mij te smal. Retour goed geregeld.

Prima (web)winkel met leuke schoenen

Fijne webshop met mooie schoenen. Helaas klopt de volgende dag in huis voor 10 uur besteld, niet helemaal. Postnl doet er toch echt wat langer over.

goede service

in de winkel mijn maat niet . De verkoopster heeft de goede maat online besteld volgende dag geleverd.

Makkelijk te bestellen. Maar heel belangrijk toen mijn bestelling niet klopte heel makkelijk om met jullie in contact te komen. En werd het snel en correct opgelost

Goeie service en goed geholpen.

Ziens is een winkel waar je met vertrouwen schoenen kan kopen. Als ze niet passen, kan je het zonder probleem retourneren en je krijgt je geld terug.

Gemak

Supersnelle levering en eventuele retournering wordt je heel makkelijk gemaakt

Snelle levering, prima service!

In de fysieke winkel was het product niet op voorraad. Snel digitaal de bestelling geplaatst en er volgde een vlotte levering.

mooi sneakers voor een redelijke prijs

Sneakers op tijd geleverd en voor een redelijke prijs!!!

Zeer snel en correct.

Super snelle service maar helaas ze pasten niet maar geld ook direct terug gestort. Allemaal top

Zeer snelle levering.

Mijn schoenen zijn zeer snel geleverd. Goede, duidelijke communicatie

service is geweldig goed in de winkel in Heerlen

Ik heb mijn aankoop geruild en werd prima geholpen door de dames in het filiaal Heerlen

In de winkel uitstekend geholpen!

Vriendelijk, deskundig, geduldig, zoekend naar oplossingen

Ziengs biedt een goede service met snelle levering en gemakkelijk retourneren.

De verzending is goed geregeld, alle papieren zitten in de doos ook de retourbrief en adressticker. Hier kunnen veel internetwinkels een voorbeeld aannemen, TOP

Industrieweg 34

9403 AB Assen