Komen beloftes na

Alles geleverd dat besteld was, snel, het retour deel ook uitstekend

Mooie schoenen

Mooie sandalen,goede pasvorm.lopen heerlijk,ga ze ook in zwart bestellen

Goede levering en bezorging

Prima schoen, loopt heerlijk valt op maat.

niet goed

geen ervaring heb schoenen besteld maar die komen niet binnen en zijn wel betaald

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Makkelijk te bestellen,in de winkel laten bezorgen,allemaal goed geregeld.

Schoenen besteld in de winkel en de volgende dag kon ik al passen in de winkel, had nl 2 maten besteld ivm breedte voeten

Geweldig!

In de winkel Hoog Catharijne Utrecht geweldig geholpen door een Poolse dame?die geregeld heeft dat de schoenmaat die niet in de winkel aanwezig was toch thuisbezorgd werd.ze had in het externe magazijn even gekeken.

super

leuke schoenen , vallen klein uit super snelle levering

Bestellen super makkelijk Erg tevreden

Fantastische schoenen voor scherpe prijzen

Zeer content met de service die Ziengs levert. Kijken goed of de schoen goed bij je voet past en geven gericht advies zodat jij tevreden met de goede schoenen weggaat

teleurgesteld

ik kreeg de cowboylaarzen netjes op tijd bezorgd. toen ik ze aantrok merkte ik dat er in de linker laars in de zool een hard plastic ding zat die er met geen mogelijkheid uit te halen was. laarzen dus weer retour helaas!

De service van ziens online is snel en goed. Ik had echter een verkeerde maat besteld. Naar de winkel in Leiden gegaan om om te ruilen. Daar wed ik super geholpen en heb ik de schoenen uiteindelijk in de goede maat thuis ontvangen. Dus zeer tevreden

Uitstekende service.

Uitstekende service. Prima geholpen in de winkel.

Bestelling onjuist

Ik kreeg twee rechterschoenen in twee verschillende maten. Ironisch genoeg zat er ook nog een briefje bij dat de bestelling was gecontroleerd op volledigheid door een medewerker van Ziengs Roermond. Gelukkig is dit geweldig opgelost door de medewerkers van Ziengs Groningen Grote Markt. Super vriendelijk personeel en een dag later lag er een kloppende bestelling voor mij klaar. De 5 sterren in deze review zijn echt voor hun. De volgende keer kom ik wel bij hun in de winkel shoppen ;)

Makkelijk online bestellen

Goede website, prima filters. Geen problemen met bestellen

Fantaschies

S'avonds besteld volgende dag in huis. Mooie schoenen alleen de breedte maat was net te klein. Voordeel je kunt ze inleveren bij een Ziens winkel.

Werd snel en netjes bezorgd.

Ook in de winkel wordt je altijd goed geholpen en een ruime keus aan schoenen.

Super makkelijk besteld, super snel geleverd

In de winkel was mijn keuze helaas niet meer op voorraad, online besteld en dag later geleverd.

Conform bestelling geleverd

voor mijn man perfekt helaas de mijne te groot, geruild in ziengs winkel

was eerste keer zeker moeite waard om te bestellen

Goed precies wat ik wil

Alles goed geregeld

Precies wat ik zocht

Goed te beoordelen op de site en prima kwaliteit!

Ruim assortiment, snelle verzending.

Helemaal goed

Aardige dames