Blij met de service en mijn schoenen

Ik heb onlangs nieuwe schoenen gekocht bij Ziengs. Mijn maat was niet beschikbaar in de winkel dus ik heb ze laten bestellen. Ze waren er snel en zitten heerlijk.

Snelle bezorging en prima pasvorm van mijn schoenen

Is goed .

Betrouwbaar goed bedrijf

Zij doen wat zij beloven. Ruime sorteren en beleid van achteraf betalen voelt vol vertrouwen. Succes! Helaas gaat mijn laatste zending wel retour.

Snelle levering!

Fijne winkel, altijd prettig geholpen en bij bestelling via internet snelle levering!

Snel geleverd.

Keurig op tijd

Lang gewacht

Op zaterdag de slippers gekocht in roermond, normaal zoals beloofd zou ik op maandag de slippers thuis krijgen. Dit werd aangegeven door post NL ,het werd dinsdag rond de middag. maakt niks uit maar ben de hele dag thuis geweest en niemand gezinnen dan krijg je mail ik heb u gemist het staat bij het ophaal punt. Dat gaat er bij mij niet in.

Snel, netjes

Zaterdag in de winkel online e gekocht en maandag al thuis

Goed geholpen

Ik was heel goed geholpen, ik ben heel tevreden.

Alles goed geregeld van bestelling tot levering

Mooie ervaring dat het ook helemaal goed kan gaan als he iets moois ziet en het wil hebben.

Gewoon schandalig!

Ik had schoenen besteld op een zondag en bij het artikel dat ik wilde bestellen stond er “nu besteld is maandag is huis”. Een dag later, op maandag, wacht ik op de traceercode en ook op de postbode maar niemand gezien. Ik mailde ziengs met de vraag of mijn schoenen al verzonden waren omdat ik deze op dinsdag nodig had voor ik vertrok op reis. Ziengs antwoordde mij terug met “bij iedere bestelling moet je een datum kiezen voor de levering en u heeft 18/07 gekozen” Ik weet heel erg goed wat ik moest invullen en aanvinken bij het bestellen en ik heb GEEN DATUM moeten aanvinken want die optie stond niet open bij het bestellen. Ik heb Ziengs terug gecontacteerd hierover en zij zeiden mij dat de schoenen alsnog op 18/07 geleverd zouden wprden omdat ik zogezegd die datum gekozen had. Een dag later op dinsdag wacht ik dus op mijn schoenen en krijg ik inderdaad de traceercode van ziengs. Ik bekeek even de status op post nl en wat blijkt dat er stond dat ze het pakje niet konden leveren wegens vertragingen en dat het een dag later geleverd zal worden. Dat was natuurlijk een ramp want ik had deze schoenen echt nodig op reis!! Mijn schoenen waren plots kapot gegaan en ik had dus geen andere schoenen meer… Gevolg: pijne voeten de hele reis door! Bedankt Ziengs voor jullie super goede service!! Ik zal zeker NOOIT MEER bestellen op deze website want eerst beloven dat het direct verzonden wordt en als het erop aankomt komen ze de belofte niet na en schuiven ze de schuld nog eens in jou eigen schoenen ook!! Bestel dus niet op ziengs voor goede service!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Schoenen niet gecontroleerd bij verpakken en verzenden. Slordig !

Een paar schoenen besteld via de winkel in Apeldoorn. Ontving thuis een pakket met twee linker exemplaren en twee verschillende maten. In de doos zat een kaartje waaruit bleek dat de inhoud gecontroleerd zou zijn. DUS NIET. Vervolg dit paar retour filiaal Apeldoorn. Bleek dat de bestelling afkomstig was van filiaal Den Helder. Bij het filiaal Apeldoorn opnieuw het gewenste paar schoenen besteld en keurig alles financieel afgeregeld en nieuwe paar laten afleveren in de winkel van Apeldoorn. Toen bleek het juiste paar, kleur en maat er te zijn. Service in Apeldoorn prima, maar in Den Helder mogen ze een functioneringgesprekje voeren met een medewerker aldaar.

Te duur

Hele leuke schoentjes maar 17 euro duurder dan bij Tamaris zelf.om die reden ze terug gestuurd

Snelle levering.

Goede service. Snell levering.

De schoenen zijn snel geleverd en waren goed verpakt.

Super goed

Snelle levering, goede kwaliteit schoenen, had iets beter ingepakt mogen zijn! Het terugsturen verliep ook weer snel en correct.

Snelle en volledige levering

Heel snel helaas te klein geld volgende dag op de rekening. Super.

Snelle levering van heerlijk lopende sneakers

Mijn 4e paar Uno skechers besteld, die ook nog eens fijn afgeprijsd was. De Uno's lopen heerlijk, en zijn ook nog eens in hele leuke kleuren te koop.

Uitstekende lieve verkoper

Behulpzame en vriendelijke verkoper. Schoenen waren niet op voorraad dus online besteld. Was perfect want dan werden ze naar je huisadres gestuurd. Geen gesjouw.

Vlot en netjes geleverd

Goed ingepakt, mooie kwaliteit schoenen.

Zeer goed en snel en netjes

Schoenen besteld waren alleen nog maar in maat 39 ,wat ik normaal heb,deze keer waren ze te klein 40 was perfect geweest maar helaas niet te koop , terug gestuurd en binnen 3 dagen mijn geld terug gestort gekregen , daarom zeer goed ,snel en netjes

Goede en vlotte afhandeling.

Mooie schoenen, goede pasvorm. Vlotte levering, vriendelijk winkelpersoneel.

Industrieweg 34

9403 AB Assen