Makkelijk bestellen en snelle probleemloze bezorging

Makkelijk bestellen en snelle probleemloze bezorging

Makkelijk en snel

Altijd fijn om online te bestellen! Het is snel in huis en retourneren is een fluitje van een cent. En ik heb er al veel fijne, mooie en goede schoenen gekocht door de jaren heen.

Snel in mijn nieuwe sneakers

Fijne, gebruiksvriendelijke site. Ruime keus. Snel bezorgd (of opgehaald in een van de winkels)

Heel goed.

Heel goed ik ben keurig geholpen in de winkel en had mijn bestelling de volgende dag in huis.

Op tijd aangekomen

Ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Ziengs. Mooie schoenen en snelle levering. Een echte aanrader.

Altijd top geleverd!

Al meerdere keren schoenen gekocht, nooit problemen gehad. Keurige, snelle en traceerbare levering.

Altijd goed maar nu even niet

Helaas heb ik de verkeerde maat slippers ontvangen terwijl ik wel de juiste maat had besteld. Stond ook gewoon goed in de bestelbevestiging. Kan gebeuren natuurlijk, misschien was er verwarring omdat het om Gabor slippers ging en die een andere maatvoering hanteren (UKmaten). Dus dat was een beetje een teleurstelling want ik vond de slippers wel mooi maar ze waren echt te klein. Nu bij Zalando nog goedkoper besteld en de juiste maat gekregen. Volgende keer beter.

Perfect!

Artikel super snel geleverd en helemaal zoals gehoopt!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd, het juist product. Goede kwaliteit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Via de site besteld en afgehaald in het filiaal, werkt prima!

Binnen één dag waren de schoenen bij het filiaal en heb ik ze opgehaald, een prima service, zo doorgaan.

Schoenen zitten goed

Goed voetbed

Prettig

Comfortabel.

Gewoon perfect

Vriendelijk

Ik had een verkeerde maat schoenen besteld en kreeg zonder problemen het geld retour gestort op mijn rekening door een zeer vriendelijke en attente verkoopster. De winkels zijn mooi en overzichtelijk.

Is goed

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze en snelle levering!

Online besteld en heel snel in huis. Goed verpakt.

Mijn maat schoenen waren niet in de winkel. Netjes besteld gratis thuis bezorgt en ook snel. Ik ben tevreden.

Blijvertje

Fantastische service

Product en service is top

Duidelijke site Mooie en fijn zittende producten hele snelle levering

In de winkel gepast maar de juiste maat werd thuis bezorgd via de post.

Schoenen kwamen op tijd goed verpakt en nog gratis tas.

Industrieweg 34

9403 AB Assen